Nie tak to odbierasz... Właśnie cieszę się, że tym razem nie jest to ktoś z nas! Bo to już by było troszkę za dużo :( nieprzyjemnych informacji z Krakowa w ostatnim czasieZamieszczone przez xsilver
Nie tak to odbierasz... Właśnie cieszę się, że tym razem nie jest to ktoś z nas! Bo to już by było troszkę za dużo :( nieprzyjemnych informacji z Krakowa w ostatnim czasieZamieszczone przez xsilver
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Brak słów,trzeba naprawdę jeżdzić z głową![]()
Powstrzymajmy się od komentarzy. Wypadek przydażył się koledze z kręgu dobrych znajomych.
Czarne e32 w benzynie!
A niby dla czego mam się powstrzymać od komentarza?
Wszystko ok do póki nie wchodzą dwa fakty:
Ponad 200km/h przez miasto i 1,5 promila alkoholu we krwi!!!
Takich ludzi się nazywa po imieniu- DEBIL!!!
To nie było, że koleś wypił dwa piwa i zrobił gdzieś burdel...
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
I ja uważam, że ten czyjs kolega to baran i sądzę, że powinien pójśc siedziec na te 2 lata za jazdę po pijaku. 1,5 promila to nie jest wynik po piwku Redd`s czy lampce wina do kolacji.Zamieszczone przez sz4l0ny
W/g mnie to palant i ochrona co go goniła (a tak wynika z linku powyzej) powinna nieźle gościowi papę obić.
Przekaz proszę sz4l0ny swojemu koledze z kręgu znajomych, że sa tacy co ubolewaja nad głupotą niektórych kierowców. Ja ubolewam.
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
sz4l0ny, ja wiem że może to pachnie "Misiem", ale ciekawe czy byłbyś tak wyrozumiały gdyby zamiast tego słupa trakcji był tam przystanek a na nim stał ktoś bliski: tato/mama/siostra/brat/dziewczyna... Coś mi się wydaje, że miałbyś inne zdanie.
Rzeczy należy nazywać po imieniu, a prowadzenie auta po pijaku jest niczym innym jak tylko debilizmem, a ulice są pełne takich, k...a, niezniszczalnych. Prawko powinien stracić dożywotnio!
dobrze panie bobrze ale w Białymstoku jest płasko :P a u nas co ulica to wyżej lub niżej :P tak i warunki trudniejsze i wypadków więcej :PZamieszczone przez Neuf
Zresztą na mnie to już wołają "Mafia geriatryczna" bo strasznie wolno jeżdżę :D
Kiedy kończy się kultura? Wraz z ostatnim pociągiem do Krakowa :)
Masakra. Gdyby jechał czymś innym niż bmw to nie byłoby po nim śladu!!!
misakow
To jak muszą wołać abyście się nauczyli jeździć ??Zamieszczone przez Angus MacGyver
Niestety jeśli chodzi o bezpieczeństwo na krakowskich drogach- mamy sobie wiele do zarzucenia... chociazby dzisiaj był wypadek (Robert przejezdzał obok) - autokar z tramwajem... codziennie dochodzi do tragicznych wypadków.. nie wspominając o krzyżach i zniczach na obwodnicach krakowa- jest tego pełno..
Jeśli chodzi o ten wypadek- dzięki Bogu - zrobił krzywde tylko sobie.. tak jak ktoś napisał wyżej - mógł zabić niewinnych ludzi, przez swoją głupote.. i tego powinniśmy mu współczuć...- głupoty !!! oby nigdy więcej w życiu nie wsiadł za kółko (prawo jazdy zabierają dożywotnio w takim przypadku, tak? )
Bądźmy ostrożni - bo my możemy jechać prawidłowo, a przez bezmyślność innych może dojść do tragedii...