Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 70

Wątek: wlasnie dzis po raz 3 zawineli mi halogeny, mam juz dosyc

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Było e38 728 96 r. a treaz w trakcie poszukiwań nastepnej
    Mi po raz drugi w miesiacu zwineli wklady q..............ja....... coz za lipa
    wczoraj pojechal oznaczyc wszystkie czesci halogeny, wklady, szyby, lampy przod i tyl...
    mam nadzieje ze cos pomoze ......ale jakbym dorwal tych sku.......now to chyba do lasu bym wywiozl
    ze nie ma na to sily

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Wrocław pobija rekordy kradzieży elementów lekkich
    Pić trzeba ! Jeść można !

BMW
    Marcin moje zaznaczone złośliwie tylko połamali

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Było e38 728 96 r. a treaz w trakcie poszukiwań nastepnej
    Mi jedne zwineli na Nowym dworze a drugie na pl. Pereca...a znacza piaskem kwarcowym pod ciscieniem wypijaja 4 `ostatnie nr vin i jakis ich nr ja znaczylem na kasporowicza 111 ( nr do goscia 510-115-115 )
    zetrzec sie da ale zostana slady i takich napewno nikt nie kupi mam nadzieje ze cos to da usluga tylko 50 zl jak Ci zajeb....a to napewno nie sprzedadza ich ale jak pisal Olejus moga zwinac dla zlosliwosci ale mam nadzieje ze jednak cos to da bo ile mozna placic za wkaldy a bez nich nie da sie jezdzic...

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez sebek_e38
    Witam,

jakies pare lat temu - w Zgorzelcu ginelo z ulicy po prostu wszystko - dziennie okolo 15 aut z niemiec zmienialo wlasciciela. Po prostu byl meksyk. Co jakis czas - jakas specjalna ekipa policji z Wroclawia - musiala przyjezdzac - i robic porzadek.

Na szczescie - czasy sie zmienily - mozna zostawic auto juz bez problemu gdzie sie chce -
    a zeby nie stracic wkladow i halogenow - trzeba omijac Wroclaw duzym lukiem :-D
    Sebek ta "ekipa z wrocka" robila wiecej szkody jak pozytku- kiedys przypadkowo mialem z nimi stycznosc - nagle pojawily sie 2 "karki" z kaburami na udach o wygladzie gangsterow, drac morde ze sa z policji, chlopak stojacy 15m ode mnie ich spytal o legitymacje, wiec juz po chwili jego glowa z dosc duzym impetem "zaatakowala" mur budynku- pobili bogu ducha winnego chlopaka , a ich debilny szef krzyczal na ulicy ze jak ktos bedzie zeznawal przeciw nim za to pobicie :x to podrzuca im narkotyki do auta i zamkna za dilerke 8/ i to ma byc policja?? :razz: nic dziwnego ze spoleczenstwo nie ma do nich zaufania!!
    Fajnie co- 5ciu uzbrojonych facetow wazacych po 120kg na wymoczka 60kg- i co najwazniejsze NIEWINNEGO. Kiedys obrazki takie byly podobno czesciej widziane w Zgorzelcu, a tak wogole to o ile sie nie myle ta "ekipe" wkoncu zamkneli
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Początkujący Użytkownik
    Rece zlodziejom powinni obcinac to by sie nauczyli. Nienawidze zlodziejstwa. Popieram kazda akcje przeciwko zlodziejom. Niestety mieszkam troszke daleko ale jak bede w Polsce chetnie sie przylocze na jakas akcje.
    Powodzenia

BMW
    Ja przyznam szczerze, że nie mam już halogenów tylko kratki ... ale jak by nie patrzeć komunikat nebelicht wkurza mnie przy każdym uruchomieniu silnika.

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    A patrząc w lusterko na zlocie , widząc takie e 38 na haluxie ehhh :D takie rzeczy to tylko w erze :]

Początkujący Użytkownik
    Mi też jakaś kur..a zaje...a halogeny i ten ktoś miał wielkie szczescie że mnie tam przypadkiem nie było bo moje 50cm bicepsy wymierzyły by sprawiedliwość http://www.forum.7er.pl/templates/Me...con/icon10.gif
    http://www.forum.7er.pl/templates/Me...con/icon10.gif nie wiem czy kupować i zakładać znów czy dać se spokój bo w tym mieście chyba nie ma sensu mieć halogeny bo i tak ci jakaś kur..a ukradnie

50Cm biceps hmm gdzie sie ukrywasz ?

nie wiedzialem jak dotad kierowcy E38 takiego wielkiego :) - poza galwanem ten to skubaniec ma 54cm
    Moze jakis mini zlocik w sobote ? Chetnie zapoznamy sie z wroclawianinem a jest nas kilku :D

Uprawnienia umieszczania postów