Jak zajedzie ten wielkolud Galwan ,Olejus i Trolu to postronne osoby powedzą nasterydowana mafia przyjechała BMW ....... :what:
kurcze, napiszcie na pw jakis sposób na zabezpieczenie halogenów bo póki co to jeszcze mam. odpukać..
We wroclawiu chyba nic nie pomoze ....
Jak za mocno je umocujesz to stracisz od razu caly plastik - dolnej obudowy zderzaka ;D
Sebek
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Co do wkładów. Jest grupka w kilku dużych miastach. Koleś sprzedaje na allegro. Wkłady są rypane na zamówienie. Niby z Łodzi ale nie ma odbioru. Paczka przychodzi bez informacji od kogo ew z fałszywymi danymi. Wkłady najlepiej wyjąć i zetrzec delikatnie od tyłu warstę odblaskową. Jakąś literkę lub coś. Nie do naprawienia i bezużyteczne.
Co do halogenów to powkładać żyletki. My tak robiliśmy akompaniatorom. Wkładaliśmy między klawisze żyletki ;)
Albo inna opcja. Prosty układ który poda wysokie napięcie. dotknie i szok.
Ja bym dał po włożeniu śróbkokręta taki przycisk co puszcza gaz z dysz od spryskiwaczy świateł :D
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 28-06-2011 o 22:53
Mojemu tacie tez ukradli halogeny z jego 735 (po raz n-ty we wrocławiu) i stwierdził że lepiej jeździć bez niż kupować co 3 tygodnie. Postanowiłem zrobić mu prezent i kupiłem oryginalne nówki i wysłałem do polski. Co się okazało na poczcie ukradli: http://karne.pl/kradziez.html :-D
A co do tych patentów z żyletkami czy igłami to nie polecam. Mój tata tak zrobił i owszem lusterka złodziej zostawił ale w zemście że się pokłół pociął opony z przodu.
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez cutthr0at ; 28-07-2015 o 10:45
sorki za tego kotleta... ale czy coś się polepszyło we wspomnianych miastach?
Tia przestali krasc xD hehehe halogeny kosztuja teraz 150 wiec moze odechcialo im sie krasc, osobiscie nigdy nie slyszalem, zeby znajomym podrypali ;)
Ja mam rozlane fotochromy i już dawno chciałem sobie kupić sprawne, ale wizja kradzieży skutecznie mnie od tego odsuwa... Ale może na Pomorzu nie kradną, nie wiem. Halogeny do diesla ciągle mam (2 lata). Oby pozostały już na zawsze.
Też mi we Wrocu podpieprzyli halogeny oryginały i fotochrom od kierowcy - i to wszystko w nowy rok!
Zgłosiłem na Policję ale co to da...
ja mam prosty sposób trzymam auto na parkingu strzeżonym :) , sąsiad ma 728 stoi cały czas i halogeny cały czas są :)
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P