Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 70

Wątek: wlasnie dzis po raz 3 zawineli mi halogeny, mam juz dosyc

Zaawansowany Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez sebek_e38
    Dziwie sie dlaczego tutaj policja nie robi zadnych kontrolowanych zakupow - i pod przykrywka odbioru towaru nie przeswietla kolesia - skad ma fanty. No ale oni wola wiadomo co robic ... kasowac uczciwych ludzi ...
    Robia takie akcje, ale nie wszystkich moga natychmiast wylapac, poza tym musza miec jakas podporke, np. numer rejestracyjny wymalowany pisakiem UV na obudowie halogena ;-) Na takich czesciach nie ma numerow seryjnych, wiec tylko wten sposob, albo lapiac na goracym uczynku, moga cos udowodnic.

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    gościu się zapiera że ma tylko orginalne halogeny i lekko zapiaskowane czyli nie moje > bo moje to były 12 dniowe ... szkoda szukam dalej jutro na giełde jade szukac
    Pić trzeba ! Jeść można !

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Współczuje jak by mnie i bym dorwał..... :-x

Zaraz przyjezdza olejus i cisniemy na gielde ... Oj oby nie bylo nikogo z tymi halogensami :mrgreen: :mrgreen:

Początkujący Użytkownik
    Wrocław: halogeny, Podhale: katalizatory - chyba możecie dopisać do tej listy: Łódź: lusterka. Po tygodniu od kupna samochodu wyłamali mi wkłady fotochromatyczne. Postawiłem auto na parę godzin na ulicy, późne popołudnie. Kiedy pojechałem kupować, w wielu miejscach witano mnie uśmiechem typu "znamy, znamy, nie pierwszy". Oczywiście przy okazji kradzieży wkładu szkoda 20 razy większa, bo uszkodzone, ordynarnie połamane mechanizmy wewnętrzne. Założę zwykłe niebieskie, może dłużej wytrzymają.

Pozdrówka

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Było e38 728 96 r. a treaz w trakcie poszukiwań nastepnej
    We Wrocku tez kradan wklady ja 3 dni po kupnie auta stracilem tyle chodz ze nic nie uszkodzili
    a co do gieldy to raczej tzreba by bylo jechac do Lubina tam wieksze prawdopodobienstwo znelezienia rzeczy kradzionych we wrocku

Wklady akurat to ja sobie dorobilem u kolesia ...

Z ciemnego szkla , wygladaja wyjatkowo fajnie i jak narazie wiem ze nikt takowych nie ma ..

A zlodzieje ich nie kradna :)

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Odpukać w Bielsku ani Kętach niem kradną ani halogenów ani wkładów.
    Ale takich kradzieży jest dużo bo to trening dla łepków - najpierw halogeny potem radia a na końcu całe auto. Taka szkółka dla włamywaczy
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Witam,

jakies pare lat temu - w Zgorzelcu ginelo z ulicy po prostu wszystko - dziennie okolo 15 aut z niemiec zmienialo wlasciciela. Po prostu byl meksyk. Co jakis czas - jakas specjalna ekipa policji z Wroclawia - musiala przyjezdzac - i robic porzadek.

Na szczescie - czasy sie zmienily - mozna zostawic auto juz bez problemu gdzie sie chce -
    a zeby nie stracic wkladow i halogenow - trzeba omijac Wroclaw duzym lukiem :-D
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Omijać wrocław i giełdy. Daje przykład > jadę na giełdę i szukam halogenów swoich które mi zapierdzielili > handlarz paser dostaje cynk na popyt i zleca kradzież > ja kupuje halogeny i mi je zwijają.
    Dlatego skusiłem się na HILLA - przyznać muszę że wyglądały na aucie nawet chyba lepiej niż orginał bo przynajmniej nie był zapiaskowane > ładnie też świeciły> jednak teraz czas na siatkę maskującą i tyle. Wkłady lusterek mam popękane chociaż pamietam czasy 2000 r. kiedy mój brat kupując nowe wkłady sam sobie je łamał tak delikatnie i pewnie do dzisiaj one śmigają :mrgreen: jeżeli jeszcze te audi S90 jeździ.
    Pić trzeba ! Jeść można !

Uprawnienia umieszczania postów