Witam, szukam osoby z terenu Wrocławia bądź okolic która podłączy swój czytnik(poniważ swój mam uszkodzony) do mojego auta i wgra mi nowy soft. Najlepiej za butelke dobrej whisky :D ( kwestia ceny jest do dogadania.) pozdrawiam.
Witam, szukam osoby z terenu Wrocławia bądź okolic która podłączy swój czytnik(poniważ swój mam uszkodzony) do mojego auta i wgra mi nowy soft. Najlepiej za butelke dobrej whisky :D ( kwestia ceny jest do dogadania.) pozdrawiam.
O jaki soft chodzi konkretnie ?
Najczesciej programuje sie soft czytnika, a jak chcesz go zaprogramowac jezeli chcesz wsadzic inny bo ten jest uszkodzony ?
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
No własnie... pytałem 3osób to mówiły że programuje się do navigacji konkretnie a nie do czytnika i że taka opcja by przeszła(stąd pytam tutaj), a na aukcjach widziałem "czytnik z wgranym softem" więc nie wiedziałem wkońcu jak to jest, a ja potrzebuje jakieś oprogramowanie nowsze bo mi się coś pomieszało i nie mam 16;9 tylko 4;3 i niema możliwości zmiany! a do tego ogólnie mam chyba pierwszy soft końcówka -31
nawigacja to czytnik...... ;)
no ale mi chodzi nawet o samo oprogramowanie nie nawigacje, to da się tak zrobić? żeby kogoś czytnik podłączyć i wgrać czy nie? na navigacji az tak mi nie zalezy
Czytnik jest takze glownym komponentem nawigacji i firmware nawigacji jest zapisany wlasnie w nim.
Co do 4:3 zamiast 16:9 blad moze lezec gdzies indziej - modul video, ale nie jestem specem w tej dziedzinie.
Musisz odczekac i liczyc na odpowiedz Grega w tym temacie.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Jezeli da sie przelozyc czytniki i wgrac w ten sposob nowy soft to moge pomoc ewentualnie...
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
A co jest celem ładowania nowego softu?
celem było by to że może wkońcu wróciłbym znów do rozmiaru 16:9 a nie denerwującego 4:3 na wyświetlaczu mk3 :)
no a tak naprawdę to może być i ten moduł video, dokładnie nie wiem no ale nie wiem kto by to mógł zdiagnozować konkretnie, ale zdaje się że czytnik i tak mam uszkodzony bo charczy zamiast czytać i nie idzie nic wgrać
Zadzwon ,napisz na PW tel i sie jakos dogadamy...
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."