Nawiązując do planów na spocie, zarezerwowaną mamy knajpke piec art przy ul szewskiej. Tym razem bez autek chyba że ma ktoś kierowcę :) Spotkanie pewnie odbędzie sie tak kolo 18-19 (05.12.) chętni wpisywać się na liste:
1. Roberto
Nawiązując do planów na spocie, zarezerwowaną mamy knajpke piec art przy ul szewskiej. Tym razem bez autek chyba że ma ktoś kierowcę :) Spotkanie pewnie odbędzie sie tak kolo 18-19 (05.12.) chętni wpisywać się na liste:
1. Roberto
1. Roberto
2. Jey
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
1. Roberto
2. Jey
3. Wiktor
4. marek-ogi
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
1. Roberto
2. Jey
3. Wiktor
4. marek-ogi
5. Olo
Ziemia do Adasia!!!
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
słysze i widze ale niestety sprawy się troszke pokomplikowały i nie wiem czy sie wyrobie czasowo bo mam troszke jutro do pozałatwiania dlatego napisze w czasie dnia czy bede czy nieZamieszczone przez Jey
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Adaś ,zawsze możesz dojechać z poślizgiem ,to twoje 7 będziemy konczyć oblewać ;)
Ja mam pytanie.. bo generalnie ta "rezerwacja" jest ruchoma.. ale ważne jest to ile bedzie tych osób... bo jak widze na liście narazie jest 5... a moze określicie sie czy bierzecie kogoś ze sobą ? bo ja powiem w knajpie ze rezerwacja na 7-8 osób.. a przyjdzie 20 i będzie problem ;)
Ja 06-12 bede w krk więc chetnie wpadne z moją nową drugą połową :D :D :D :D
W późniejszym terminie też nie będzie raczej problemu .
Intactus
a jak powiesz, że przyjdzie 20 to co wtedy? ;)Zamieszczone przez AngelAgnes
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.