Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: [ pozostale] Kilka pytań odnośnie E38 :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750Li E66
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Cytat Zamieszczone przez KRapicki
    Po wciśnięciu "SET" na prawej manetce - włącza się spryskiwacz szyby przedniej.
    Pociąganie jej do siebie zaś (tak jak być powinno) - nie działa.
    Co to może być?
    Szczerze Ci powiem, że zbiłeś mnie z tropu.... Czego dotyczy pytanie??
    Bo o ile się nie myle ( a jest to możliwe, bo jestem zielony jeszcze w temacie ) to przycisk SET znajduje sie na prawej manetce (tej od wycieraczek) tak ? Naciska się go i powinno się dać ustawić np. zegar. A u mnie włącza się spryskiwacz szyby..

O kurde..... Na manetce to masz "S" od intensywnego mycia.... a "SET" to klawisz na panelu MID... Wciśnij znak zegarka i popatrz, jak zachowuje się panel.... Po prawej stronie znajdziesz "SET"

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750Li E66
    http://photos04.otomoto.pl/photos/or...10852843_7.jpg

Taki jest mój środek. Gdybyś był tak dobry i wskazał mi gdzie jest ten przycisk SET , bo ja jestem na to za ciemny chyba :P

Naciskasz zegar i czytasz opisy nad klawiszami w panelu MID (jest ich chyba 5 podwójnych). Ostatni (znaczy się skrajny prawy) będzie miał na wyświetlaczu opis "SET"

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735iA
    przycisk SET musisz szukać na tym panelu pod radiem. tak jak pisze Sylwek pojawi ci się on po wciśnięciu zegarka.
    pozdrawiam :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e34m
    ;D ;D SET jest to chyba ostatni klawisz pod ekranikiem gdzie ustawisz godzine, bedziesz mial guziki od godzin, minut a potem SET

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750Li E66
    Aaaaa - a u mnie ten środkowy ekran nie działa, ale wpadka :D
    Macie może pomysł na naprawę go ? Przyciski się podświetlają ale na wyświetlaczu nic nie widać.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    było e38 740iA M60B40
    mam jeszcze jedna dobra rade jesli dopiero co zakupiłes auto... kup uszczelke pod miske tylko nie korkowa, wymien olej i sprawdz czy ci sruby mocujace smoka sie nie odkreciły!!! Ja robiłem ten zabieg tydzien temu dokladnie i znalazłem odkrecona śrube od strony pasazera(w tym miejscu jest tez i napinacz łancucha) , ktora lezala zaraz pod zebatka napedzajaca pompe olejowa.Na szczescie nic sie nie stało bo nie była zmasakrowana, ale kupilem klej , napiąłem łancuch na smoku i ja skreciłem.A w dodatku w metalowej osłonie smoka wygarnąłem syf, czyli stare kawalki uszczelki miski i silikonu, bo jakis kretyn nawilil go tyle ze bym sobie łazienke cała zasylikonował, ale na szczescie za wczasu sytuacja opanowana :) .A olej zmieniłem z magnateca na Motula, i normalnie jakby dostał 1/3 mocy :D ...najwazniejsze te sruby, a reszta to wedle uznania:)
    ...ther's no better way to flyy...

Uprawnienia umieszczania postów