No właśnie xsilver :)Zamieszczone przez xsilver
Mam nadzieję, że będzie wszystko grało bo od ciebie zakupiłem kierę z M3, zobaczymy jak to będzie wyglądać. Na zdjęciach aukcyjnych wyglądało bardzo dobrze.
No właśnie xsilver :)Zamieszczone przez xsilver
Mam nadzieję, że będzie wszystko grało bo od ciebie zakupiłem kierę z M3, zobaczymy jak to będzie wyglądać. Na zdjęciach aukcyjnych wyglądało bardzo dobrze.
TYLKO BMW 7
Będzie grało - bo sam miałem ją u siebie w e32 z 94 roku - więc sprawdzone empirycznie .
Jak chcesz najprościej to tak jak pisałem - odkręć od swojej kierownicy taśmę ( 3 śrubki chyba na kluczyk 6mm czy 7 ) , ściągnij kiere ( trzeba przełożyć wtyczki przez otwory w kierownicy, żeby taśma została na kolumnie , potem załóż nową i z głowy.
a czym się różni od ori z E32 ?Zamieszczone przez xsilver
Tym , że pochodzi z m3 e36 - ma mniejszą średnicę - ok 385mm oraz szyta jest nicią trójkolorową ...
aaa widzisz też własnie mi sie wydawało że w e36 miałem mniejszą bo ta to jest jak ster od Titanica :]
Przeglądając fora doczytalem się że Franek (E32 740i z Brzegu) ma kierownicę z E39. Z tego co pisał na www.bmw-syndykat.pl trzeba było zmienić kostkę i trzpien. Pytanie czy można założyć i czy będzie funkcjonować kierownica pogrzewana z E39 lub E38? Niestety brakuje tej opcji w E32.
Też się nad tym zastanawiam
Drewno inne :/ , brak airbagaZamieszczone przez Dzuda
Mega jest ogólnie
Pewność na każdym kilometrze ...
A jak wam się patrzy coś takiego ?:)
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E...item1e5a82d8b5