naklejki zwykej foliowej nie mozna? ja bym ja nawet przeciał na 4 czesci, zeby tylko sie krawedziami stykala ladnie.rozumiem ze metalowy znaczek z maski to zły pomysł ale folia? :) bez przesady ;D
naklejki zwykej foliowej nie mozna? ja bym ja nawet przeciał na 4 czesci, zeby tylko sie krawedziami stykala ladnie.rozumiem ze metalowy znaczek z maski to zły pomysł ale folia? :) bez przesady ;D
To były metalowe znaczki?? Mi o takich nie wiadomo przynajmniej w e32 e30 e36 i e34 zawsze spotykałem się z plastikami. Jak nakleisz foliowy to chyba nic nie powinno się stać. Pozatym zależy w którym miejscu pęka airbag, bo jeżeli gdzieś pod/nad linią znaczka to dobrze przyklejony nie powinien odpaść a tym samym wyrządzić żadnych szkód :)Zamieszczone przez wolowy
nie mam pojecia, tak mi sie napisało ;DZamieszczone przez mrekor
Metalowych chyba nie było.
Jak nakleisz jakiś foliowy to nic się nie stanie - ale czy to dobrze będzie wyglądać ?
Będzie wyglądać jak po lifcie w e34, jeżeli dobrze dobierze się rozmiar i starannie przyklei to efekt powinien być zadowalający.
wolowy w pierwszym poście powiedziałem, że kiera mi się ogólnie nie podoba, więc temat z naklejaniem znaczka w ogóle pominę. Ponadto takie rozwiązanie dla mnie pachnie "drutem" i "agro" ;)
mrekor, kolega wołowy mówił o znaczku z maski, więc jak najbardziej były one metalowe ;)
Nie widziałem jak airbag pęka, ale wydaje mi się, że w poprzek równo na środku a znaczek BMW pozostaje w całości tylko zostaje albo z górną albo dolną częścią... Mogę się mylić, więc jeśli ktoś wie niech poprawi.
Nie spotkałem się jeszcze z metalowym widocznie miałem pecha :P
Kiera ktora podales w pierwszym poscie jest jak najbardziej na tak. Sam mialem przerzucac taka z mojego e34 ale jednak bedzie ori, ale za to zrobiona w drewnie przez znajomego stolarza. Co do epoki to moj tds z 1993 mial ja fabrycznie, natomiast moje e32 jest z tego samego rocznika, a nawet o kilka miesiecy mlodsze ;)
xsilver, chyba Ci się działy i tematy pomyliły... :/