Hehehe mi się to kompletnie nie widzi, tym bardziej że od tyłu tego "drewna" nie ma i będzie to paskudnie wyglądać na kierownicy :/Zamieszczone przez mrekor
Hehehe mi się to kompletnie nie widzi, tym bardziej że od tyłu tego "drewna" nie ma i będzie to paskudnie wyglądać na kierownicy :/Zamieszczone przez mrekor
Wracając do kiery z E38 na alledrogo jest E32 w której jest kiera od E38 (numer aukcji 987126300). Więc jest to chyba wykonalne. Ciekawe czy w pełni działa sterowanie z takiej kiery.
Jest tyle pięknych kierownic do e32 - a ty chcesz zakładać standardową, którą każdy w e38/39 ma u siebie ? I za przeproszeniem z czym ma to sterowania działać ? Chcesz odmłodzić e32, masz jakiś syndrom niższości - kup sobie e38 750il ;)Zamieszczone przez rodzinabmw
Nie dość,że e32 ma przełożenie przekładni jak tytanic, to jeszcze pchanie tam koła sternika 400mm to jakieś nieporozumienie...
Ja mam obecnie kierownicę 3-ramienną mtechnic II z e36 (370mm) - i to jest to :]
Jeśli chodzi o mnie to kierownica już kupiona i założona, ale na razie jej nie pokazuję, bo chce od razu wrzucić jeszcze inne mody, które dopiero "się zrobią". Dodam, że nie jest to taka jak ta z E38. Kupiłem drewnianą. A aukcję widziałem, ale byłem już po zakupie swojej, więc temat odpuściłem.Zamieszczone przez rodzinabmw
xsilver, to był mój pomysł, więc ewentualne pretensje do mnie ;)Zamieszczone przez xsilver
Ja mam poduchę,jeśli miałbym zmieniać kierę to na taką:
http://powercarshop.de/BMW%20M%20Len...94%20Bild2.JPG
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Zgadzam się z Tobą jest ogrom pięknych kierownic. Mi chodzi o kiere obszyta skóra z drzewem. Tak aby ręce spoczywały na skórze nie drzewnie-miałem w E30 kiere w której koło było z drzewa i powiem szczerze że fatalnie się kierowało-ręce się slizgały. Poza tym najbardziej mi chodzi o pogrzewaną kierownicę bo tego właśnie najbardziej mi brakuje a w E38 jest właśnie taka opcja.Zamieszczone przez xsilver
czy taka kierka występuje dla e32 ?
mam taką niestety do e36
http://powercarshop.de/BMW%20M%20Len...94%20Bild2.JPG
chyba widziałem taką w E32, ja ostatnią kupiłem podobną ale frezy nie pasują.
no właśnie
O wlasnie o Kolegę mi chodzilo kilka postów wyżej. Jak widać da sie założyć kiere od E39 to podejrzewam ze od E38 podgrzewana tez sie da. Ale pewny niestety nie jestem. Moze koledzy mają większe doświadczenie odnośnie kierownic i ich przekładek.Zamieszczone przez boguslaw