Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 96

Wątek: Kiera do E32

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez mrekor
    A jak wam się patrzy coś takiego ?:)

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E...item1e5a82d8b5
    Hehehe mi się to kompletnie nie widzi, tym bardziej że od tyłu tego "drewna" nie ma i będzie to paskudnie wyglądać na kierownicy :/

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Wracając do kiery z E38 na alledrogo jest E32 w której jest kiera od E38 (numer aukcji 987126300). Więc jest to chyba wykonalne. Ciekawe czy w pełni działa sterowanie z takiej kiery.

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    Cytat Zamieszczone przez rodzinabmw
    Wracając do kiery z E38 na alledrogo jest E32 w której jest kiera od E38 (numer aukcji 987126300). Więc jest to chyba wykonalne. Ciekawe czy w pełni działa sterowanie z takiej kiery.
    Jest tyle pięknych kierownic do e32 - a ty chcesz zakładać standardową, którą każdy w e38/39 ma u siebie ? I za przeproszeniem z czym ma to sterowania działać ? Chcesz odmłodzić e32, masz jakiś syndrom niższości - kup sobie e38 750il ;)

Nie dość,że e32 ma przełożenie przekładni jak tytanic, to jeszcze pchanie tam koła sternika 400mm to jakieś nieporozumienie...

Ja mam obecnie kierownicę 3-ramienną mtechnic II z e36 (370mm) - i to jest to :]

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Jeśli chodzi o mnie to kierownica już kupiona i założona, ale na razie jej nie pokazuję, bo chce od razu wrzucić jeszcze inne mody, które dopiero "się zrobią". Dodam, że nie jest to taka jak ta z E38. Kupiłem drewnianą. A aukcję widziałem, ale byłem już po zakupie swojej, więc temat odpuściłem.

Cytat Zamieszczone przez xsilver
    Jest tyle pięknych kierownic do e32 - a ty chcesz zakładać standardową, którą każdy w e38/39 ma u siebie ?
    xsilver, to był mój pomysł, więc ewentualne pretensje do mnie ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Ja mam poduchę,jeśli miałbym zmieniać kierę to na taką:
    http://powercarshop.de/BMW%20M%20Len...94%20Bild2.JPG
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

BMW
    Cytat Zamieszczone przez xsilver
    Jest tyle pięknych kierownic do e32 - a ty chcesz zakładać standardową, którą każdy w e38/39 ma u siebie ? I za przeproszeniem z czym ma to sterowania działać ? Chcesz odmłodzić e32, masz jakiś syndrom niższości - kup sobie e38 750il ;)

Nie dość,że e32 ma przełożenie przekładni jak tytanic, to jeszcze pchanie tam koła sternika 400mm to jakieś nieporozumienie...

Ja mam obecnie kierownicę 3-ramienną mtechnic II z e36 (370mm) - i to jest to :]
    Zgadzam się z Tobą jest ogrom pięknych kierownic. Mi chodzi o kiere obszyta skóra z drzewem. Tak aby ręce spoczywały na skórze nie drzewnie-miałem w E30 kiere w której koło było z drzewa i powiem szczerze że fatalnie się kierowało-ręce się slizgały. Poza tym najbardziej mi chodzi o pogrzewaną kierownicę bo tego właśnie najbardziej mi brakuje a w E38 jest właśnie taka opcja.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    golf III
    czy taka kierka występuje dla e32 ?
    mam taką niestety do e36
    http://powercarshop.de/BMW%20M%20Len...94%20Bild2.JPG

Początkujący Użytkownik
    chyba widziałem taką w E32, ja ostatnią kupiłem podobną ale frezy nie pasują.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    golf III
    no właśnie

BMW
    Cytat Zamieszczone przez boguslaw
    Ja w siedem mam zaczepioną fajere z e39.
    http://imagesload.net/img/bawaria.jpg
    O wlasnie o Kolegę mi chodzilo kilka postów wyżej. Jak widać da sie założyć kiere od E39 to podejrzewam ze od E38 podgrzewana tez sie da. Ale pewny niestety nie jestem. Moze koledzy mają większe doświadczenie odnośnie kierownic i ich przekładek.

Uprawnienia umieszczania postów