Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 54

Wątek: Fotele przed i po lifcie

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    łoki :) Teraz wszystko zależy od ich stanu...

Rock7, jeśli interesuje Cię partyzantka, to możesz przełożyć wszystko jak mówi wisior. Ja robiłem taką operację z fotelami komfortowymi i napisałem, co jest konieczne, żeby wszystko dobrze działało a przy tym wyglądało jak fabryka. Zerknij w realoem i zobacz, że nakładki na przełączniki mają inne numery, w zależności, czy mają być do fotela z pamięcią czy bez. Wybór należy do Ciebie...

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Jak (jeśli) będę miał fotele zrobię fotorelację, z waszą pomocą ofc. ;) Nie ma tego przed oczami, wszystko wyjdzie w praniu.

Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Ja robiłem taką operację z fotelami komfortowymi i napisałem, co jest konieczne, żeby wszystko dobrze działało a przy tym wyglądało jak fabryka.
    A ja to zaświadczam z całą stanowczoscią, że tak jest jak prawi Sylwekk ;D ;D

Vip Vip Awatar wisior
    BMW
    BMW E61 525ia
    jeśli interesuje Cię partyzantka, to możesz przełożyć wszystko jak mówi wisior
    nie bardzo rozumiem co masz przez to na myśli jaka partyzantka , rozumiem że prościej jest kupić nowe fotele w salonie , ale chyba nie o to chodzi , Ty wydałeś kupe forsy żeby to działało mnie kosztowało to bardzo mało i nie była to żadna partyzantka fotele działaja i działa w nich wszystko pamięć łamanie itp , ale faktycznie można zrobić to w trudniejszy sposób tak jak Ty to opisałeś ................

Akurat co do tej "kupy" forsy, to jesteś w błędzie. Wg Twojego pomysłu regulacje będą "do góry nogami" (co dla mnie jest nieakceptowalne i to nazywam "partyzantką"). Ja w modyfikacjach kieruję się pewnymi zasadami. Celem jest nie tylko uzyskanie funkcjonalności ale również zachowanie stanu zbliżonego do oryginału. Nie potrzebnie się irytujesz. Kolega zapytał o różnice i otrzymał odpowiedź (a różnic jest sporo, chcąc zrobić robotę zgodnie z zasadami trzeba trochę rzeczy wymienić). Zrobi jak będzie uważał.

Vip Vip Awatar wisior
    BMW
    BMW E61 525ia
    sylwekk dokładnie tak jak piszesz masz 100% racji nie będe z tym dyskutował , ale jeżeli byś dokładnie przeczytał mojego pierwszego posta , to byś wiedział że też nie uznaje partyzantki , i wyraznie napisałem że w niektórych silniczkach trzeba zmienić biegunowość kabli żeby były sterowane w odpowiednią strone .....

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Zaczynam sobie wyobrażać już o co kaman :D Byle do weekendu...

Cytat Zamieszczone przez wisior
    sylwekk dokładnie tak jak piszesz masz 100% racji nie będe z tym dyskutował , ale jeżeli byś dokładnie przeczytał mojego pierwszego posta , to byś wiedział że też nie uznaje partyzantki , i wyraznie napisałem że w niektórych silniczkach trzeba zmienić biegunowość kabli żeby były sterowane w odpowiednią strone .....
    Jeśli komuś nie przeszkadza zmiana wyglądu z boku fotela, to można pójść na skróty. Mnie by coś takiego irytowało. W szczególności, kiedy taką operację wykonuje się dla osoby trzeciej.

Vip Vip Awatar wisior
    BMW
    BMW E61 525ia
    Jeśli komuś nie przeszkadza zmiana wyglądu z boku fotela, to można pójść na skróty. Mnie by coś takiego irytowało. W szczególności, kiedy taką operację wykonuje się dla osoby trzeciej.
    Kurde Ty dalej swoje , no teraz już zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi z tą zmianą wyglądy boku fotela ????????????

Uprawnienia umieszczania postów