Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44

Wątek: Jakie stacje wybieracie

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez michal_5000
    Czemu nie płacicie kartą?? :)
    Plastik jest dla kobiet ;D
    Czarne e32 w benzynie!

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez michal_5000
    Czemu nie płacicie kartą??
    bo biorą przykład z naszego prezydenta i jego brata i kart nie mają a kase trzymają u matki w skarpetce ;D
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Panowie ,niedaleko miejsca gdzie mieszkam jest wielka baza paliwowa ,i praktycznie do wszystkich stacji cysterny wożą tam paliwo ,a jak wiemy róznice w cenie są pomiędzy BP a np NESTE ,więc tankuję raz na Neste ,taz na Shellu ,na LUk też. Tam gdzie taniej i powiem ,że mało kiedy jest jakaś róznica ,wymieniam filtr paliwa ,nigdy mi nie zamarzło auto zawsze odpaliło.

Ponadto powiem ,ze ze względu na moje zajęcie tankuję często na Ukrainie ,znawcy pomp wtryskowych mi mówili,ze od razu będę miał problemy z pompą itp ,ale jakoś nic się nie dzieje ,fakt samochód jest bardziej "mułowaty " ,ale za cenę 2,2 zł za litr mu to wybaczam :)

Pozdrawiam

Zaawansowany Użytkownik Awatar tgracing
    BMW
    BMW E38 750iL '00 Cosmosswarz Shadowline, F11 535d xDrive '16, Ex. Mini R53 Cooper S '02 & E34 525i
    Auchan (tam wozi paliwo Lukoil) do tej pory rewelacja (jakość i cena :580: :580: :580: :580: :580: )i BP
    Kiedyś zrobiłem ponad 80 tyś. kilosów na gazie BP i od czasu do czasu Shell zero problemów w porównaniu ze stacjami typu "LPG 24H"
    "Nada pode me separar do amor de deus" Ayrton Senna da Silva (1960-1994)

Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Było E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Prywatne auto tankuję na BP, kiedyś dawno dawno temu jak jeszcze miałem astrę i zatankowałem na auchan to dosłownie za każdym razem jak tam zatankowałem zapalał mi się check control, tankowałem gdzie kolwiek indziej i nic, na auchan check control i od tamtej pory auchan omijam dalekim łukiem.

Jednym słowem ile użytkowników i ile stacji tyle opinii...

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Ja głównie tankuję na BP o Schell, a po Krakowie w pracy (służbówkami) jeżdżę na tyle dużo, że wiem gdzie korzystnie sobie zatankować....ale zawsze na w miarę sprawdzonych stacjach.

Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny
    Oba auta w rodzinie pędzone benzyną tankuję na "zaprzyjaźnionej" niewielkiej stacji, ceny paliw różnią się wzgledem innych krakowskich stacji średnio 10-15 groszy na litrze.
    Zawsze tankuje tam paliwo przed wyjazdem w trasę i przejeżdżam na baku więcej niż w przypadku innych stacji i to traktuję jako wyznacznik jakości.
    Marcin, możesz zdradzić co to za stacja???
    Bo sprawdzone i zadowolonym klientem to zawsze najlepsze, a ja jakoś nie lubię testować nie znanych mi małych punktów.
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS
    Panowie ,niedaleko miejsca gdzie mieszkam jest wielka baza paliwowa ,i praktycznie do wszystkich stacji cysterny wożą tam paliwo ,a jak wiemy róznice w cenie są pomiędzy BP a np NESTE
    Nie chciałem aby ludzie zaczęli walkę na forum ale jako gość z branży powiem Ci, że większość stacji BP ma paliwa Orlenu (dla tego nikt nie narzeka) tak jak i 99% niezrzeszonych (nie biorę pod uwagę syfu i oszustów)
    Na prawdę Orlen w PL ma 70% rynku :)

W sumie jeżeli chodzi o rynek polski jest:
    LOTOS, Orlen, Lukoil, Shell i Statoil... pewnie coś przeoczyłem ale ogólnie sieci stacji jest 100 a producentów 5 :)

No to chyba, że lejemy na lewo u Mietka ;D to w tedy jest tylu producentów co garażowych chemików ;D ;D
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Powiem więcej ,że ostatnio gośc z Shella ,powiedział mi,że właśnie w tej bazie paliwowej co pisałem ,Shell ma swoje zbiorniki i cały czas jest paliwo kontrolowane. Nie wiem ile prawdy w tym ,ale jak widze dobrą cenę na Shellu to tankuję i już ,czasem róznica pomiędzy NESTE jest mała :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750Li E66
    Zawsze staram się tankować na Shell'u - autko przejeżdża trochę więcej km niż na paliwie z innych stacji.
    Jeśli nie Shell to tankuje się na Bliskiej - również nie mogę narzekać na jakość ich paliwa.

Uprawnienia umieszczania postów