Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Wątek: Jakie stacje wybieracie

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 730
    U mnie 80 % to paliwa z Ukrainy bo mam blisko i nigdy się nie zawiodłem.
    Zawsze sam przywoziłem albo z pewnego źródła z Lukoil albo innej stacji i o niebo tańsze różnicy żadnej czy to diesel (2004) czy benzyna... a w polsce jak to w Polsce BP albo Orlen czasami Bliska.

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Cytat Zamieszczone przez neon
    u mnie 80 % to paliwa z ukrainy bo mam blisko i nigdy sie nie zawiodłem zawsze sam przywozilem albo z pewnego źródła z lukoil albo innej stacji i o niebo tansze różnicy żadnej czy to disel (2004) czy benzyna ...a w polsce jak to w polsce BP albo orlen czasami bliska
    U Ciebie to tylko Ukraina rządzi - ile płacisz teraz za litr z importu? , wciąż benzyna poniżej 3pln?
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 730
    hehe nie juz tak nie ma 3.40 trzeba w sumie dawac za dobre paliwko , mowie o benzynie a diesel 2.80 do 3zł.
    ceny sa oczywiscie jak ktos przywiezie pod dom czy jak tam , natomiast tam na uk to na chwile obecna nie znam dokladnej ceny bo ostatnio nie bylem ...ale roznica tak zeby nie przesadzić tak do ok 1zł. zalezy jaka stacja i jak daleko od granicy
    Niczym Feniks z Popiołu podrywa się i unosi w oddali

Zaawansowany Użytkownik Awatar Maniekk
    BMW
    e38 740 i
    Od długiego czasu LPG tankuję na SHELL'U , jeśli trzeba dolać PB to również SHELL.
    Drugie auto na ON najczęściej ORLEN ze względu na ilość stacji w Polsce i punkciki oczywiście ;)
    B ędziesz
    M ógł
    W yprzedzać

Uprawnienia umieszczania postów