Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: Wybor laptopa

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    oooo to pierwsza dobra opinia o Siemens jak slyszalem od lat! Dla mnie to absolutnie najgorsza niemiecka firma. Taki Samsung w wydaniu niemieckim. Robia setki roznych rzeczy i zadnej dobrze :D
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

7ka
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Robia setki roznych rzeczy i zadnej dobrze
    jesli dobrze kojarze to troche czesci masz w swojej e38 firmy Siemens

Zaawansowany Użytkownik Awatar szajboos
    BMW
    e38 730d i Peugeot 806 2.0 HDi
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Taki Samsung w wydaniu niemieckim. Robia setki roznych rzeczy i zadnej dobrze
    Nie wiem jak Siemens w innych sprawach, ale na 2 laptopy które mam w domu nie narzekam ;)

Co do Samsunga, to się nie zgodzę. Mam 2 TV tej firmy. Jeden to 20 letni staruszek. Ale funkcjonuje bez zarzutu. Przez 20 lat służby nie padł ani razu :) Drugi to LED TV series 6. Obraz jest meeeega zajefajny. Możliwości i ustawień mnóstwo. I cena ładne paręset € niższa od takiego Sony, które niedawno było na 1 miejscu w produkcji TV. Teraz Samsung prowadzi jak dla mnie (i nie tylko).

Ale nie o tym ten temat. Jak napisałem, mogę polecić Fujitsu-Siemens. Ja nie mogę złego słowa powiedzieć ;)

szajboos, grupa dwóch laptopów jest mimo wszystko mało reprezentatywna.... W mojej dotychczasowej firmie było ich około 50-60. Niestety, ilość reklamacji to około 20-30 % czyli nie mało. Pominę sprawę walorów typu jakość matrycy i baterii oraz klawiatur. W obecnej dominuje DELL i nikt się nie skarży... Dell występuje tu jako stacjonarny sprzęt oraz mobilny (głównie latitude D630). Ja osobiście na co dzień używam D830. Niektórzy na forum znają ten sprzęt.... Wiele wytrzymał, a jedyne ślady zużycia to wyślizgane od codziennej, wielogodzinnej pracy klawisze.

Zaawansowany Użytkownik Awatar szajboos
    BMW
    e38 730d i Peugeot 806 2.0 HDi
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    szajboos, grupa dwóch laptopów jest mimo wszystko mało reprezentatywna
    To oczywiste. Nikomu nie wmawiam tego sprzętu ;) Znam tu w Wiedniu sporo ludzi którzy paracują na sprzętach tak F-S jak i Dell'a. Narzekań raczej nie słychać, po serwisach się nie włóczą. I nie będę ukrywał że sam jestem zdania że Dell lepszy :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Brak
    Bezi ikonkami się nie przejmuj naciskasz CTRL i kręcisz skrolem na myszce i ikonki masz jakie chcesz :P

Cytat Zamieszczone przez 7-mka
    Bezi ikonkami się nie przejmuj naciskasz CTRL i kręcisz skrolem na myszce i ikonki masz jakie chcesz
    Takie coś to działa w przeglądarce internetowej a nie w kwestii ikon na pulpicie :)
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Brak
    Mylisz się u mnie działa w lapku Acer vista

A to jak tak to ok :) Ale zmieniasz tylko rozmiar ikon czy rozdzielczość ekranu?
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Brak
    Tylko rozmiar ikon :p

Uprawnienia umieszczania postów