Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: Wybor laptopa

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Cytat Zamieszczone przez michal_5000
    Osobiście nie rozważałbym nawet lapka Sony - zwłaszcza w zestawieniu z Dell'em. :o
    Prywatnie używam IBM i nie chcę nawet oglądać innych.
    tez tak mysle- jezeli w gre wchodza te dwa lapki to wybieraj della. Ja prywatnie uzywam http://allegro.pl/item821402259_lapt...windows_7.html i jestem mega zadowolony :)

no i Neuf nie jest dla mnie przeciwnikiem ;D
    BEZ KOMENTARZA..... ;D

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Znajomi mieli dużo problemów z Sony-m:/

Dell jest mega, ale i tak w moim porównaniu przegrał z lenovo- polecam :]

Bierz Della a za kilka lat kup lenovo :] :] :]

Jeżeli trafi się 17" to się nie zastanawiaj
    Pewność na każdym kilometrze ...

Nie no porównanie Della do Sony to wogóle nie te ligi. Oczywisty wybór biorąc pod uwagę historię i doświadczenie firmy to Dell. Sony jest trochę jak inne podobne firmy, np LG, Panasonic itp, które robią wszystko co się da od telewizorów przez telefony i komputery po sprzęt agd :/
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Tak wlasnie myslalem ze Dell to klasa sama w sobie.
    Zastanawiam sie tylko jak bedzie wygladac praca z matryca 15,4" i natywna podzialka 1900x1200??Czy nie beda za male ikonki itp???Wiem ze mozna zmiejszyc pewnie rozdzialke ale wtedy traci sie ostrosc??
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Cytat Zamieszczone przez Bezi
    Zastanawiam sie tylko jak bedzie wygladac praca z matryca 15,4" i natywna podzialka 1900x1200??Czy nie beda za male ikonki itp???
    Hmm to już kwestia indywidualna. Każdemu odpowiadają inne parametry obrazu. A może masz możliwość zobaczyć przed zakupem jaki jest obraz i sam ocenisz czy Ci pasuje :)
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Tak wlasnie myslalem ze Dell to klasa sama w sobie.
    No, może nie całkiem - jest w górnym segmencie jeszcze kilku poważnych graczy: IBM/Lenovo, HP, Toshiba... ;)

Zastanawiam sie tylko jak bedzie wygladac praca z matryca 15,4" i natywna podzialka 1900x1200?? Czy nie beda za male ikonki itp??? Wiem ze mozna zmiejszyc pewnie rozdzialke ale wtedy traci sie ostrosc??
    No to już zależy co komu odpowiada - tak jak Damias pisze... Osobiście używam 14" 1400x1050 i ikonki są faktycznie małe. Jednak mi to bardzo pasuje - dużo mieści się na ekranie a wzrok mam jeszcze dobry ;D
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e34m
    HP na moje mocno podupadlo. Pozytywnie bylem zaskoczony Apple mimo, ze to nie windows.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Ja korzystam z acer-a i właśnie ma matryce 15,4".Wg mnie jest idealna.Nie będę się tu rozpisywał na temat acera bo jak wiadomo każdy ma inne zdanie.

Jeśli miałbym wybierać między sony a dell-em to na pewno był by to dell.

Cytat Zamieszczone przez michal_5000
    No, może nie całkiem - jest w górnym segmencie jeszcze kilku poważnych graczy: IBM/Lenovo, HP, Toshiba... ;)
    Michale, IBM się skończył właśnie na Lenovo... HP od dłuższego czasu nie produkuje komputerów długodystansowych a silną pozycję na rynku utrzymuje polityką sprzedaży. Toshiba? Co kto lubi.....

Bezi, nie wiem, jak z Twoimi oczami, ale ja mam taką matrycę w moim D830. Mi pracuje się rewelacyjnie i nie chciałbym innej. Ale ludzie, którzy widzą mój ekran, reagują "dziwnie" ;D ;D Proponuję naocznie stwierdzić, czy Ci pasuje.

Jako argument za DELL-em podam jeszcze, że matryce stosowane w tych laptopach są naprawdę dobrej jakości, mają ładne kolory i dobrą ostrość (czego o HP nie mogę powiedzieć).

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Michale, IBM się skończył właśnie na Lenovo...
    Być może - ja używam modelu "przejściowego" (T60), więc nie mam jeszcze doświadczeń z "czystym" Lenovo ;D
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Uprawnienia umieszczania postów