Witam wszystkich u¿ytkowników i pasjonatów , jestem z Poddêbic woj.³ód¼kie mam na imiê Robert i zawszê s³u¿ê pomocn± d³oni±. Dziêki wielu waszym pomocnym postom zaoszczêdzi³em sporo nerwów , i rozwi±za³em wiele problemów z pojazdami marki BMW.
Ze wzglêdu na sentyment do mojego pierwszego samochodu, którym by³a marka BMW , postanowi³em powróciæ znów do tej marki.
Wybór pad³ na BMW serii E38. Do tej pory eksploatowa³em auta o wiêkszej pojemno¶ci , i nie zamierzam tego zmieniaæ . Pocz±tkowo nie planowa³em zakupu BMW serii 7 ,ale po godzinie spêdzenia za sterami 750i e 38 postanowi³em ¿e bêdzie to BMW E 38 750i lecz nie skre¶lam przy zakupie innych pojemno¶æ oraz diesla. Wszystko zale¿y od poprzednich w³a¶cicieli jak dbali o autko wiem ¿e ciê¿ko znale¼æ autko i z wielu elementów wyposa¿enia jestem gotów zrezygnowaæ by pó¼niej by³o co dok³adaæ (sama przyjemno¶æ ) ;) . Zapewne ju¿ latem zawitam i od ¶wie¿e temat by siê pochwaliæ :P nowym nabytkiem oraz zamie¶ciæ jaki¶ album z fotkami .Od zakupu BMW E38 ju¿ mnie nic, nie z niechêci
Pozdrawiam Serdecznie Robert. ;)
PS dziêki modom za przypomnienie zaleg³o¶ci w tym dziale . ;) 07-04-2008 d³ugo to trwa³o i przepraszam za spó¼nienie 8/

Odpowiedz z cytatem