Witam!
Jestem HYRO, przebywam w Dublinie.
Witam!
Jestem HYRO, przebywam w Dublinie.
BMW - The Ultimate Driving Machine
siemaszZamieszczone przez HYRO
Napisz co¶ wiêcej o sobie, nie b±d¼ taki tajemniczy hehe
Klub w Dublinie ? kiedy i gdzie spocik ?? Przebywam w Wexford, pode¶lij jakie¶ zaproszenie :]
pozdro
Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...
Witak :)
Wrzucisz jakie¶ fotki ??
OK sorki...
Pochodzê z Bydgoszczy gdzie narodzi³a siê we mnie mi³o¶æ do marki BMW poprzez Bydgoski Klub Bawarek, który na samym pocz±tku by³ bardzo licznym i zgranym Klubem BMW, teraz niestety wszystko siê tam pozmienia³o i nie jest ju¿ tak kolorowo.
Przebywaj±c w Dublinie zatêskni³em za klimatem z Polski - za zlotami i spotami BMW i wpad³em na pomys³ ¿eby utworzyæ Klub BMW w Irlandii i w ten sposób sta³em siê za³o¿ycielem pierwszego polskiego Klubu BMW w Irlandii. Istniejemy od nieca³ych 3 lat i tworzymy bardzo zgran± grupê mio¶ników marki BMW.
Moje pierwsze BMW to E30 323i które mia³em tylko miesi±c ale dziêki niej uzale¿ni³em siê od BMW. Kolejne BMW kupi³em sobie dopiero rok pó¼niej, by³o to BMW E36 323i którym je¼dzi³em ponad 3 lata, nastêpnie kolega okazyjnie sprzeda³ mi swoj± E38 750iL która jest ca³kiem inna pod ka¿dym wzglêdem od sportowej E36 i napewno ich nie bêdê porównywa³ (poprostu siê nie da)
Na czas obecny staram siê organizowaæ jak najwiêcej spotkañ w gronie mi³o¶ników BMW i czynnie uczestniczyæ w ¿yciu Klubu.
No i kilka fotek, poprzednie i obecne BMW
(To s± zdjêcia zaraz po zakupie wiêc takie rzeczy jak dywaniki czy czysto¶æ w aucie s± ju¿ poprawione...):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
witaj ziomalu, ale Ciê wygna³o :)
Witamy i zapraszamy do aktywnego udzielania siê na forum.
Wbrew pierwszemu wra¿eniu jakie mog³e¶ odnie¶æ - my te¿ stanowimy grupê ca³kiem sympatycznych (przewa¿nie) go¶ci ;)
PS. fajne foty i E38 te¿ bardzo zacne...![]()
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
No siemasz!
Witaj, eleganckim 7 sie wozisz:)
Dziêkujê, w sumie to ja siê wo¿ê praktycznie tylko w weekendy a na codzieñ moja drobniutka ¿onka je¼dzi ni± do pracy :-)
piêkna sztuka, mam nadziejê ¿e j± oblookam nied³ugo :]
Navi dok³ada³e¶ sam czy by³a ?
Wyposa¿enie te¿ niczego sobie :] w koñcu to 750tka
pozdro pozdro
///
Zarejestrowa³em siê i bêdê ¶ledzi³ tematy
Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...