shebi...E38 miałem 2.8 a CLS jest 5.0...zatem wiadomo,że wrażenia,że tak to nazwę przyśpieszeniowe :))) ,są nieporównywalne.E38 jeździło się fajnie pomijając te cholerne wibracje kół...w CLS-ie jak i w żadnym MB jakiego posiadałem i nadal posiadam,nie ma takich historii...airmatic to prowadzenie bajka w porównaniu do zwykłego zawieszenia...CLS jest autem konstrukcyjnie o wiele młodszym od E38 i tutaj,jak dla mnie,wygrywa w wielu kwestiach...chociaż tak naprawdę jest to zmienione stylistycznie W211...minusem dla niektórych może być to,że jest 4-osobowe ale jak dla mnie nie ma to większego znaczenia.Autko równie ciche jak 7er i z równie pięknie pracującym silnikiem V8...chociaż u mnie jest może bardziej rasowy dźwięk bo założone są ori wydechy AMG.CLS został uplasowany pomiędzy E a S klasą czyli można je chyba dosyć trafnie określić jako luksusowe auto sportowe...krótko mówiąc...polecam...i pozdrawiam.

Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Odpowiedz z cytatem