Ta, jasne, wybor zawsze jest. Mozesz tez wziac passata, jakiegos fiata, np. pande na wypasie w dieslu w tej cenie, itp. Twoj wybór.

745i z 2003-2004 roku jest bardzo malo. Nie wiem dlaczego, tak jest. Ja chcialem koniecznie te roczniki i byl problem, bo poprzednia 745i ktora mialem (rocznik 2002) byla w miare dobrze wyposazona, a ze nie chcialem schodzic w dol, to wyposazenie mialem dosc sprezycowane: EDC, DD, Logic7, fotele komfort z wentylacja i grzaniem (masaz jest zbedny, mialem, teraz nie mam i nie tesknie). Dzis np. nie chce 7mki bez podwojnych szyb, bo ta cisza w srodku jest cudowna, do tego dobra muzyka - najlepiej na DVD, bo uzywam DVD do sluchania muzyki wlasnie, jakosc CD juz mi nie starcza - i mozna jeździc cale dni i noce :)

Znalazlem jedna taka sztuke i od razu ruszylem po nia do Niemiec. Nawet dzis nie ma na mobile odpowiednika tego wyposazenia, dopiero 760-tki mają podobne i dlatego mnie do nich ciągnie.

Tak ze łatwo miał nie bedziesz i musisz sie z tym liczyc. Musisz tez pamietac, ze nie znajdziesz UZYWANEGO auta idealnego pod swoje potrzeby. Ja tez chcialem z bezowym srodkiem, ale 90% z jasnym srodkiem ma deske niebieska. No i dlatego to moje drugie E65 z czernia w srodku i kolejne tez bedzie takie raczej.