Cytat Zamieszczone przez FuBu
Cytat Zamieszczone przez marek1132
szkoda tylko,że jest uszkodzone (kierownica z prawej strony)
Gdzie Ty widzisz żeby ten samochód był uszkodzony ? Jak dla mnie jest on cały ... może i kiedys mógł być uszkodzony ale na zdjęciach tego nie widać !

Cytat Zamieszczone przez rodzinabmw
ale ta kierownica-nie po tej stronie co być powinna.
a po jakiej stronie być powinna skoro auto znajduję się na Wyspach Brytyjskich gdzie obowiązuje ruch lewostronny ? skoro komentowany samochód został tak zaprojektowany i tak wykonany widocznie tak miało być i kierownica została zamontowana po PRAWIDŁOWEJ stronie.

P.S

Może uznacie że się czepiam, ale poprostu drażnią mnie opinie ludzi którzy mówią że taki samochód jest uszkodzony badź ma kierownice po złej stronie.

Samochód jak samochód , kierownice ma po prawej bo został skonstruowany do ruchu lewostronnego i nie widze tam żadnych uszkodzeń bądź też innych "uposledzeń" owego samochodu :x
W takim razie co powiesz o tym aucie,to auto też jest zarejestrowane na Wyspach Brytyjskich(kierownica z lewej strony):
http://cgi.ebay.co.uk/BMW...=item3efa76172e .Na Wyspach można rejestrować auta przystosowane do ruchu lewo i prawostronnego u nas niestety nie.
Gdybym mieszkał w Anglii to nie miałbym nic przeciwko tej 7,ale jestem mieszkańcem Polski i dla mnie jako potencjalnego nabywcy to auto jest uszkodzone,naprawa(przekładka kierownicy na właściwą stronę) sporo by kosztowała.