Faktycznie nieźle to wygląda :)Zamieszczone przez kamiltar
Manualna na pewno nie wchodzi w grę. W tej chwili moje fotele mają wszystko poza grzaniem i podudziem. Musi być elektryką i podgrzewane fotele, najlepiej łamane, masaże nie potrzebneZamieszczone przez MariuszE38
Tylna kanapa dobrze by było jak by też była na elektryce, grzanie nie potrzebne, a i wtedy musiał bym się bawić z tylnym sterowaniem, także bez sensu.
Panowie słyszałem że nie wystarczy tylko podłączyć fotele aby elektryka działała. Podobno jeśli u mnie nie są fotele grzane to nie mam modułu i będę musiał go kupić? Jeśli tak to gdzie taki dostanę, skąd wziąć przyciski do konsoli i jaka cena takie zestawu do podłączenia?
Ktoś też z kolegów w prywatnej korespondencji wspominał że fotele od angola nie pasują i trzeba uważać... i tutaj kolejny problem, z racji że raczej rzadko ufam sprzedawcy na słowo. Jak rozpoznać które angole, a które nie?
Jeszcze jedno pytanie mnie nurtuje. Czy wersje przed liftem miały inne fotele niż te po lifcie? Tzn. Czy te z wersji po lifcie będą pasować i DZIAŁAĆ u mnie w 98' przed liftem?

Tylna kanapa dobrze by było jak by też była na elektryce, grzanie nie potrzebne, a i wtedy musiał bym się bawić z tylnym sterowaniem, także bez sensu.
Odpowiedz z cytatem