Poka¿ wyniki od 1 do 5 z 5

W±tek: Podrzucenie przesy³ki Z Wrocka wo Krakowa

Podrzucenie przesy³ki Z Wrocka wo Krakowa

Nie wybiera siê kto¶ przed weekendem z okolic Wroc³awia do Krakowa? Mam na Bielanach Wroc³awskich 4 felgi do odbioru, a nie bardzo mam kiedy jechaæ.
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Sk±d
    Wrocek City
    hmmmmmmm...........
    Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."

Vip Vip Awatar Marecki7er
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    e32 740iA M62B44
    Sk±d
    Wroc³aw
    To ja siê podepne mo¿e co¶ z tego wyjdzie. Muszê zawie¼æ (zwróciæ) skrzyniê automatyczn± z Wroc³awia do Sosnowca i nie do¶æ ze za bardzo nie mam czasu to jeszcze bardziej nie mam jak tego za³atwiæ, bo w koñcu skrzynia uszkodzona..;/

Skrzynie po drodze mo¿na zostawiæ, du¿o z trasy siê nie zboczy :)

Wybierasz siê przed weekendem do KRK? Bo zale¿y mi ¿eby mieæ te felgi czwartek/pi±tek, a ni chu chu nie mam czasu po nie jechaæ. Z reszt± robiæ 600km po potê¿ne 13'' do felici... Dla tego szukam kogo¶ kto ewentualnie leci t± tras± na dniach :)
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Sk±d
    Wrocek City
    dzis do 12 dam znak czy bede jechac....ew..Olejus lata w tamte regiony czesto....
    Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •