zdemontowane
tarcza spalona, docisk nie pracuje jak trzeba na oko mechaniora co to teraz ogarnia
pompka sprzeglowa ok
co dalej, mechanik twierdzi ze kupilem wadliwe sprzeglo
zdemontowane
tarcza spalona, docisk nie pracuje jak trzeba na oko mechaniora co to teraz ogarnia
pompka sprzeglowa ok
co dalej, mechanik twierdzi ze kupilem wadliwe sprzeglo
czyli tak jak podejrzewałem :/Zamieszczone przez JACEKK.
Tarcza na 100% do wymiany, a docisk i kolo trzeba dokladnie obejrzeć. Przez neta chyba ciężko Ci będzie pomóc, trzeba oblukać na żywo :)
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
po wizycie w sklepie, w ktorym kupilem sprzeglo, a kupuje w tym sklepie duzo bo jestem handlarzem klamotow i lepie ciagle te fiesty, golfy itd na handel informuje iz SZUKAM SPRZEGLA W UZYWCE ALBO NAJTANSZEGO NOWEGO-moze jakies linki lub oferty???
mechanik i rowniez gosc w sklepie stwierdzili ze sprzeglo jest wadliwe..ale wrocilo na swoje miejsce zanim cos kupie, bo sklep sie zaparl i nie da mi nowego sprzegla, nawet tanszego ani kasy nie odda....
mam przyniesc sprzeglo, w ciagu 7 dni bedzie odpowiedz czy luk przyjal reklamacje i potem w ciagu 30 dni albo drugie sprzeglo albo kasa
nie mam juz na to zdrowia, zlozylem i latam..dostane cos innego to dam do reklamacji
bo nie podoba mi sie sposob jak traktuje sie klienta ktory zostawia co miesiac od 500 do 3000zl w sklepie....
NAJWAZNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!
mam pytanie, bo naczytalem sie tu a jakichs regulatorach w dociskach itd , jak powinna krok po kroku wygladac procedura wymiany sprzegla w e38, co krok po kroku, co i jak sprawdzic-np pomki sprzeglowe itd
pytam bo zamowilem nowe sprzeglo i chce patrzec mechanikowi na rece, zamierzam spedzic z mechaniorem caly czas podczas wymiany....
jak sprawdzic prace wysprzeglika w skrzyni i pompki sprzeglowej
sklep dal mi nowy komplet sprzegla i okazalo sie ze nowa tarcza jest za cienka....
cos popieprzyli w produkcji i nowa tarcza jest tylko 1,5mm grubsza niz moja stara zuzyta
zamowilismy tarcze sachs i okazalo sie ze jest 2,5 mm grubsza niz ta luka co mi sprzedali
Dziś byłem w hurtowni i koleś tez reklamował sprzęgło luk, coś nie tak się dzieje z tą firmą.