Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: [mechanika] ubytki płynu chłodniczego

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740i z 1999 r. i E39 528i z 1997 r. małżonki
    wydaje mi się, że jest to nieuwidoczniona pompa na przewodzie nr 10 tym w http://www.realoem.com/bmw/showparts...21&hg=64&fg=18. Są dwie wersje tych przewodów i ten drugi jest znacznie droższy. Ja u siebie mam błąd tej pompy na Inpie (auxiliary pump) mimo, że nie mam webasto. (a ta pompka nr 2???)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740 Manual
    Witam mi ten wąż ten pękł w M62B44 ten numer 7 zauważyłem że stary a nowy różni , widać producent auta znalazł błąd w projekcie :) podziękowania dla Sylwek'a 7'go za pomoc

Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)

Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    735 M62TUB35
    No włąśnie dlatego zapytałem bo u mnie jest ta pod zaworami którą wymieniałem na nową wraz z zaworami. Pompa ta dział już po włączeniu kluczyka w pozycje zapłonu pus oczywiście opcja REST. Tej drugiej na rysunku oznaczonej jako 2 chyba raczej nie mam.

Nie powiem - zabiliście ćwieka.

Nie kojarzę innej pompy niż ta co jest z zaworami wodnymi :/

jak jest zamontowane webasto, to jest dodatkowy zawór zamykający obieg cieczy na silnik, ale pompka jest nadal ta sama. Ktoś to jeszcze przerabiał jak to jest zrobione?
    Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    735 M62TUB35
    He he no tak ja zawsze musze namotać coś. Tym razem dałem nam wszystkim do myślenia.

Uprawnienia umieszczania postów