ojojoj czyli jesli u mnie przy właczeniu dmuchawy na max na chwile przygasają ciut swiatła to mam szczotki do wymiany a nie diody? dobrze kombinuje? bo ostatnio własnie takie cos zauwazyłem :/Zamieszczone przez Pablo_gl
ojojoj czyli jesli u mnie przy właczeniu dmuchawy na max na chwile przygasają ciut swiatła to mam szczotki do wymiany a nie diody? dobrze kombinuje? bo ostatnio własnie takie cos zauwazyłem :/Zamieszczone przez Pablo_gl
Witka, wystarczy miernikiem sprawdzić wartości ładowania i to wszystko... tak na podstawie innych zachowań nigdy nie ma pewności, co do twojego przypadku to może być wina silnika nawiewu (może być alternator - słabe ładowanie, może akku już pada powoli) trzeba po kolei eliminowac usterki, zacznij od ładowania.
Silnik nawiewu odpada bo to był przykład tylko ;) właczam grzanie szyby i jest to samo ;) co do reszty to albo sie dzisiaj pobawie albo jestem na jutro umówiony z elektrykiem ;) powiedział ze alternator to jest na ostatnim miejscu i własnie podpowiedział ze aku moze sie konczyc ale to trzeba sprawdzic.. i albo bede grzebał na parkingu albo jak człowiek podjade do niegi i jak człowiek zapłace za usługe ;) ale stawiam na aku własnie bo jest juz przelatany dobrze :/ kolega Jeztom to wykrakał :( on juz u siebie wymieniał aku a mamy tak ze co u niego poleci to i u mnie i na odwrórt stad pisałem o kolejnym zyciu które dajemy swoim lochom :D ehh pasjonaci (?)Zamieszczone przez Pablo_gl
Na tym tesie na OBC prad ładowania ma 14V <WoW> a po wcisnieciu obcizenia (szyba) 13V?
To sprawdz jeszcze jakie masz napięcie (możesz skorzystać z testu) ale bez odpalania samochodu.