Poka¿ wyniki od 1 do 9 z 9

W±tek: [mechanika] Proszê o poradê w sprawie wymiany klocków przód

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2009

[mechanika] Proszê o poradê w sprawie wymiany klocków przód

witam,
    chcê wymienic i mam takie pytanie,czy bêdê musia³ to jako¶ w kompie wykasowac,czy sam z³apie o co chodzi???je¿eli trzeba kasowac to jak?
    mam zamiar wstawic klocki ATE,ale moze kto¶ ma wiêksze do¶wiadczenie z tymi klockami,tarcze ori.
    a i jescze jedno czy razem z klockami muszê wymienic czujnik???
    dziêki za pomoc i oczywi¶cie pozdrowienia.
    x

czujnik musisz wymieniæ. Nie ma si³y

Je¶li nie czujesz siê na si³ach, to nie wymieniaj samemu klocków. To chyba najwa¿niejszy element w samochodzie wiêc potrzebne bêdzie wprawne oko i pewna rêka.

Jak wymienisz klocki i czujnik, to daj znaæ - wyt³umaczê Ci jak pokasowac to badziewie :)
    Czyste sumienie wynika najczê¶ciej ze z³ej pamiêci

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Sk±d
    Wrocek City
    ale jezeli nie zeswiecila sie kontrolkazuzytych klockow to chyba czujnikow o ile sie nie myle to nie trzeba wymieniac...jest jeden w lewym kole chyba tak??
    Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2009
    nie pali siê jeszcze kontrolka.ale przy okazji wymainy dr±¿ka kierowniczego,bêdê robi³ zbie¿no¶c,to wymieniê i klocki bo pokazuje ,¿e za 5 ty¶.km wymiana.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2009
    BMW
    e65 730d sport
    Sk±d
    uk
    Czujnik to kawa³ek drucika wiêc nie jest taki drogi ,lepiej wymieniæ. A tak z ciekawo¶ci zapytam ile kosztuje komplet Tarcze i klocki?

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2009
    komplet nie wiem,ale klocki to przedzia³ 200-500PLN.poza serwisem oczywi¶cie.ATE kosztuj± oko³o 500z³, zapewne jeszcze przed rabatem.

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Sk±d
    Wrocek City
    sam czujnik w FOTA koszt ok.55zl , a klocki zaplacilem ok.300zl firmy...Sylwek7 mi polecil jakis i te kupilem ;D ;D ;D ;D
    Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2009
    Cytat Zamieszczone przez sylwek7
    czujnik musisz wymieniæ. Nie ma si³y

Je¶li nie czujesz siê na si³ach, to nie wymieniaj samemu klocków. To chyba najwa¿niejszy element w samochodzie wiêc potrzebne bêdzie wprawne oko i pewna rêka.

Jak wymienisz klocki i czujnik, to daj znaæ - wyt³umaczê Ci jak pokasowac to badziewie :)
    to ja poproszê o ten opis je¿eli mozna,dziêki.
    pzdr.Coolx.

To juz PW ;)
    Czyste sumienie wynika najczê¶ciej ze z³ej pamiêci

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •