Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 49 z 49

Wątek: Nowa 5er co o tym myślicie?

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Odświeżając kotleta....

Wczoraj rano byłem w ASO/salonie BMW i miałem okazję zagnieździć się w nowej 7er 30d
    oraz tejże 5er GT.

No i moje wrażenia są mieszne - wewnątrz jest całkiem fajnie...całkiem (i dosłownie) jak w nowej 7er - wnętrze wręcz przeniesione bez zmian.
    Tak samo mi się w niej siedziało i wszystko miałem tak samo jak w stojącej obok na wystawie nowej 730d (pomijając drobne szczegóły z zakresu wyposażenia).

Za to z zewnątrz - przód, jak sobie patrząc w wyobraźni (lub zasłaniając np środkowym palcem ;D ) połaczyć nerki w jedną, to auto można pomylić z mitsubishi lancerem.
    No a i ogólnie z zewnątrz jakiegoś wrażenia auto nie zrobiło - tył....no cóż, nie będę się powtarzał, ogólnie jak focus po blacharce.
    No ale dla miejscowych pracowników salonu, to ta 5GT to obecnie największy rarytas w salonie (pracownicy prawie dostają orgazmu gadając o tym aucie 8/ ;D )
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Tył faktycznie fajny, ale przód bardziej mi się podoba ten:

Link do fotki

Różnią go minimalne szczegóły (np. lampy i grill) i wygląda dużo agresywniej

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Positiv to jest nowa 5er SEDAN!!! Tylko dobre zdjęcie z profilu. Dokładnie tak wygląda więc...?? Dla mnie ogień ;> do tego ten mega seksowny tyłeczek :D
    Tylko czekać na lifting 7er
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    nie ma
    Cytat Zamieszczone przez Hubertus7er
    Odświeżając kotleta....

Wczoraj rano byłem w ASO/salonie BMW i miałem okazję zagnieździć się w nowej 7er 30d
    oraz tejże 5er GT.

No i moje wrażenia są mieszne - wewnątrz jest całkiem fajnie...całkiem (i dosłownie) jak w nowej 7er - wnętrze wręcz przeniesione bez zmian.
    Tak samo mi się w niej siedziało i wszystko miałem tak samo jak w stojącej obok na wystawie nowej 730d (pomijając drobne szczegóły z zakresu wyposażenia).

Za to z zewnątrz - przód, jak sobie patrząc w wyobraźni (lub zasłaniając np środkowym palcem ;D ) połaczyć nerki w jedną, to auto można pomylić z mitsubishi lancerem.
    No a i ogólnie z zewnątrz jakiegoś wrażenia auto nie zrobiło - tył....no cóż, nie będę się powtarzał, ogólnie jak focus po blacharce.
    No ale dla miejscowych pracowników salonu, to ta 5GT to obecnie największy rarytas w salonie (pracownicy prawie dostają orgazmu gadając o tym aucie 8/ ;D )

Też oglądałem 5GT. Stoi w szczecińskim salonie biała i dobrze wygląda w tym kolorku.
    Wygląda lepiej niż na fotach. Ale rozrośnięta jest baaaaaaardzo.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Coboss, przyjżyj się dokładnie.

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Cytat Zamieszczone przez KubicaPL

Też oglądałem 5GT. Stoi w szczecińskim salonie biała i dobrze wygląda w tym kolorku.
    Wygląda lepiej niż na fotach. Ale rozrośnięta jest baaaaaaardzo.
    Bo z czego wiem (nie potwierdzałem w danych techn.) jest na płycie od 7er, więc wiadomo że duży podkład...
    No a i jak w niej siadłem, to tak samo jak w stojącej obok 7er (co wyżej pisałem).

Ale ogólnie wewnątrz jest super, z zewnątrz...z przymrużeniem oka też świtnie (pomijając że nie czuć w tym wogóle bmw).
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez positiv
    Coboss, przyjżyj się dokładnie.
    Faktycznie coś pogrzebali z reflektorami :/ Nie są tak ostre i uniesione! Te które zamontowali oficjalnie są jak by od 3er, nie wiem po diabła to zepsuli :/
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Tył może być ale ogólnie podobna do E90

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 735
    ładna ładna ale ciekawe jak z jakością materiałów , bo e60 wykończona ładnie ale materiały......

Uprawnienia umieszczania postów