Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Problem z głosem

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 730D r00
    Wiecie co mi już ręce opadają może jakoś trzeba byłoby się spotkać może byśmy razem coś podmienili bo już sam nie wiem jak z tego wybrnąć ???

ja mam taki wzmacniacz jak tutaj o tym mówisz ??
    http://moto.allegro.pl/item810577176...acz_audio.html

To ty masz zwykły zmak a nie DSP ;) spotkanie z Jareckim nic Tobie nie da bo on ma DSP :D

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 730D r00
    no właśnie tez tak myślałem dzisiaj do mnie przyjedzie elektronik wiec może już coś będę wiedział

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745i
    Cytat Zamieszczone przez krzyniuq
    no właśnie tez tak myślałem dzisiaj do mnie przyjedzie elektronik wiec może już coś będę wiedział
    Ja na 100% mam uwalone DSP. Podłączyłem inne i gra. Gościu w Pleszewie mi sprawdzał jak chcesz numer napisz mi na priv. Ugadaj się najpierw co do ceny bo ze mnie trochę zdarł.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740i M62
    Witam

Skoro nie świeci Ci się DSP, to mogło się coś poważniejszego stać z tym wzmacniaczem. Zazwyczaj w takim wzmacniaczu może być uszkodzona końcówka mocy, ale do magistrali powinien się zgłaszać. Chyba będzie Ci ciężko to naprawić (bez wymiany na inny).

Pozdrawiam

----

Jarecki, to fakt Jakub z Pleszewa jest drogi ;)

MOD: Edytuj posty!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 730D r00
    wiecie co radio juz mi dziala i odzyskalem glos
    a powodem byl akumulator :)
    podpiolem nowy i wszystko smiga :D:D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740i M62
    Blog
    4
    a czy możesz napisać co było ze starym akumulatorem ? miał za małą moc, był stary ? jak zdiagnozować swój akumulator, żeby nie wydawać w ciemno kilkuset złotych ?

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 730D r00
    Wiesz co kolego, mi siadal akumulator. W miare byl dobry, no ale wiesz.... Nawet mialem cos takiego, ze czasem mi zgasl silnik. Za malo prądu mial i sie dzialy cuda. Wiesz to bmw ;) Jedz do jakiego dobrego elektryka i zobacz czy wszystko masz ok. Sprawdzi ladowanie i ci powie w jakim stanie masz akumulator. Moze juz masz jakies objawy ?? Jak bedziesz mial nowy aku to na pewno ci troszke pochodzi, a tym bardziej teraz kiedy jest zima i potrzeba wiecej pradu, aby silnik zapalil. Wiadomo o co chodzi. No ale jesli u ciebie jest wszystko ok, to ja bym nie wymienial. Pozdrawiam

MOD: Kolego, jak widać powyżej, czytanie tekstu z przecinkami jest łatwiejsze.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745i
    Moje DSP zostało ożywione. Magik, który się podjął naprawy naprawdę ma fach w rękach. Drożej kosztowała diagnoza pseudo fachowca z pleszewa niż sama naprawa. Jeżeli ktoś ma jakieś problemy z elektroniką mogę dać namiar na priv. Deklaruje się on także do rozbudowy audio w aucie.

Uprawnienia umieszczania postów