witam.mam taki problem lewa lampa xenonowa przestała mi swiecic niewiem czy lampa jest do wymiany albo coś niełocz.prosze o pomoc
witam.mam taki problem lewa lampa xenonowa przestała mi swiecic niewiem czy lampa jest do wymiany albo coś niełocz.prosze o pomoc
Może wpadnę i sprawdzę Ci palnik ??Zamieszczone przez benek
Gra muzyka
to wpadaj czekam
Dzięki :) w pierwszym wolnym terminie wpadam :)
Gra muzyka
zamień żarniki stronami i sprawdź czy problem się przeniesie. POdobnie z przetwornicami co są na żarówkach a pewnie samemu znajdziesz rozwiązanie
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Neuf ma bliżej :)
Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową
Mam bliżej ale napisałem do Pana PW ... Coś czuję , że to wielki pan z E65 ...
Zeszło mi powietrze z lewego tylnego koła CO ROBIĆ!!?? Kupić nowe koło,czy wystarczy sama opona? Czy mogę tak jechać,a jak mogę to z jaką prędkością? POMOCY! :507:Zamieszczone przez Neuf
Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową
Dajcie chlopakowi szanse....za jakies czas napewno znowu napisz..: witam...mam taki problem....pomocy... :D :D :D :D
na 7 postow 5 tak zaczal :D :D :D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
3 razy się ugryzłem w język ;D ale muszę się wylać publicznie ;D
... skoro tata już mu kupił E65 to niech mu pomoże wymienić żarnik xenonu ;D
Ludzie ja na prawdę całe życie byłem przekonany, że aby mieć takie auto to jednak coś w tym garnku trzeba mieć
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!