pomijajac samochod. zawsze kiedy otwieram lodowke swieci sie tam swiatlo (pewnie dlatego sa takie rachunki z elektrowni) jak to mozna wylaczyc? po co mi swiatlo w lodowce jak jest zamknieta? :hihi:
pomijajac samochod. zawsze kiedy otwieram lodowke swieci sie tam swiatlo (pewnie dlatego sa takie rachunki z elektrowni) jak to mozna wylaczyc? po co mi swiatlo w lodowce jak jest zamknieta? :hihi:
P.P.K.K
Teraz wiadomo dlaczego ludzie tak często wymieniają baki w e38 ;DZamieszczone przez hrabia81
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
bez jaj wy sie naprawde wkrecacie w brak paliwa. ok to idziemy dalej. wiktor powiedz gdzie moge kupic pelny zbiornik bo jak trzeba to trudno wymienie tylko ze wszedzie sprzedaja puste. nawet w serwisie a co mi z pustego zbiornika jak dalej nie bede mogl jezdzic. czy jest jakas tansza metoda zeby moja siedem znowu mogla jezdzic?
P.P.K.K
No widzisz a ludzie z forum kupuja baki bo mysla ze im pomoze a tu zonk jak sie okazuje ze nowy bak tez jest pusty, trzeba zmienic auto :D
A co do pełnego baku to może otworzę sklep i będę takimi handlował, myślę że 5000 zł za sztukę to uczciwa cena :what:
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
Skupuję wszystkie auta z popsutymi zbiornikami paliwa - cena do ustalenia :PZamieszczone przez Wiktor
to ja tez otwieram biznes... skupuje e38 z zepsutymi lewarkami.
Przy okazji otwieram fundację dla wszystkich którzy są za uwolnieniem krasnali ogrodowych
pierwszeństwo w zapisach mają własciciele e65 z zepsutymi lampami!
za e38 i e65 z w/w usterkami daje od ręki 6000 - uwazam ze to fair!
per aspera ad astra
Ale żeście się nakręciliCiekawe kiedy się Wam pomysły skończą ;D
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
A ja bym chętnie zobaczył takiego wolnego krasnala z zepsutym lewarkiem,który skupując puste baki popsuł sobie lampę ;)
Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową
przez "kwadratowy" trójkąt , robiąc palnikiem Xenon:DZamieszczone przez gierobiala
proponuje przeniesc temat do e38. nowy pelny zbiornik zakupiony troche mnie to kosztowalo ale bylo warto ;) tylko ze znowu mam problem :( wyjezdzajac od mechanika zauwazylem ze prawe lusterko opuszcza sie ja wrzucam R wraca jak wrzuce D. co to moze byc? problem z elektryka? czy moze mechanik cos popieprzyl?
P.P.K.K