Przepraszam za pisownie, więc tak, kupiłem fotele w elektryce kpl. + boczki + instalacja drzwi kierowcy i pasarzera przód z modółami i el.lusterka składane. Stare miałem wszystko manualne tylko podgrzewane, wymieniłem więc fotele wiązki z drzwi i modóły razem w komplecie i działa wszystko oprócz pamięci fotela kierowcy ponieważ nie mam instalacji pamięci do tego fotela, dodam że pamięć lusterek działa bez problemu. W kostce dochodzącej do fotela kierowcy mam 6 przewodów 2x zasilanie grube 2x poduszka i 2x podgrzewanie, a w fotelu pasarzera to samo + jeszcze jakieś 3 przewody nie wiem do czego bo kolory tych przewodów są inne niż te co wychodzą z drzwi kierowcy czy pasażera. Patrzałem na kostce między drzwiami a słupkiem kierowcy i praktycznie wszystkie przewody jakie wychodzą z drzwi idą dalej za słupkiem oprócz 2 ale to jest od airbag ponieważ u mnie nie było poduszek w drzwiach a w dawcy były więc te przewody kończą się na kostce z drzwi, a reszta przewodów wychodzi z słupka i wchodzi do grubej wiązki idącej w górę gdzieś pod deskę i tu zaczyna się problem, czy wie ktoś które to kable od pamięci i czy można po prostu wpiąć się w te kable poprowadzić je do fotela kierowcy aby uruchomić pamięć ?Zamieszczone przez sylwekk