http://www.travian.pl/index.php czy ktos z forumowiczow ma konto na ktoryms serwerze? ja gram kilka miesiecy i coraz bardziej mnie to wciaga.
http://www.travian.pl/index.php czy ktos z forumowiczow ma konto na ktoryms serwerze? ja gram kilka miesiecy i coraz bardziej mnie to wciaga.
P.P.K.K
Psychiczna gra z ktorej aby sie calkowicie wycofac potrzebne jest wsparcie lekarzy to PLEMIONA! Gra z tego gatunku co Travian ale prostrza (niby) w plemionach grac nalezy miesiacami, 24h na dobe :D jest to gra bardziej strategiczna i chyba najbardziej zespolowa gra jaka kiedy kolwiek powstala! Zaawansowani gracze spia na plemiennych forach godzinami debatujac i knujac, BA wiekszosc ma do siebie telefony w razie W.
Osobiscie prosze nie grac w te gry bo wciagaja bez reszty mimo swojej banalnosci a nie chce stracic kolegow z frum ;)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Odradzam także Ogame ... 3 lata gram i nadal nie mogę przestać .
Hmm.... W sumie chyba nie rozumiem tego typu rozrywki.... Kumple w robocie mocno się tym jarali, ale na dłuższą metę jest to po prostu nudne....Zamieszczone przez Neuf
Jest nudne ale i wciągające ... ciężko z tym skończyć ...Zamieszczone przez sylwekk
chore zaczyna być, gdy ustawiacie budzik 2, 3 razy w nocy, żeby wysłać atak albo coś tam innego... :D Po prostu te gry z niczego potrafią nieźle zamotać w głowach... :D
Te sojusze, telefony dopełniają całości... i o to chodzi w tych grach. Dobre dla samotnych :P
co do sojuszy to jestem w jednym i nie mam telefonow do nikogo a uwierzcie ze duzo sie dzieje. 8 godzin w pracy leci nie wiadomo kiedy. moze stworzymy swoj sojusz 7er i bedziemy wymiatac inne fora
P.P.K.K
Mi wystarczy jak moi szwagry w to grają od.....odkąd się to pojawiło.
Dla mnie to przegięcie, nie polecam się w to zbytnio wciągać :razz: i nie trzeba być samotnym by w tym siedzieć dniami i nocami (szwagier swoją dziewczynę w to wciągnął - już po niej)
są lepsze rzeczy w życiu.
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Jako ex-hardcorowy gracz w pełni się zgadzam. Trza z tym uważać jak z każdym innym nałogiem bo wciąga skutecznie i jak ktoś ma słaby charakter to po nim ^^.