Możesz kombinować z odcięciem dopływu powietrza ...
Tylko znajdź kozaka który będzie zatykał doloty pod maską przy tak pracującym silniku ...
Możesz kombinować z odcięciem dopływu powietrza ...
Tylko znajdź kozaka który będzie zatykał doloty pod maską przy tak pracującym silniku ...
Jedyna opcja to połamanie kolana nr 6 tylko jest pytanie czy nie zassie połamanych kawałków.
Resumując - nie życzę nikomu
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
W sumie i tak nie ma się za wiele do stracenia w takim przypadku.Zamieszczone przez sylwek7
Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową
a odciecie doplywu paliwa?
P.P.K.K
A myślałem o kupnie diesla. Chyba bym się zapłakał .
W takim stanie silnik nie spala paliwa więc odcięcie nic nie da :/Zamieszczone przez hrabia81
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Właśnie... najprościej było by chyba szybko przeciąć nożem przewód przy filtrze paliwa...Zamieszczone przez hrabia81
Nie no chyba aż tak źle nie jest. Nawet nie wiedziałem, że samo powietrze może się spalać tak efektywnie aby napędzić silnikZamieszczone przez Damias
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Zacznij czytać ze zrozumieniem !!!!Zamieszczone przez coboss
Nie zauważyłeś wpisów o oleju w turbinie ??
Tylko po co skoro jesz szybkozłączka na przewodach paliwowych i łatwo się wypina?Zamieszczone przez coboss
Jak koledzy pisali. Odcięcie nic nie da, a swoją drogą to jestem pewien, że gościu wyjął klucz ze stacyjki a wówczas odcięcie działa :/
Jedyna opcja zadusić manualem lub zadławić powietrze. Tylko jak?
Nie sa to proste i miłe sprawy
Przypomnę. Silnik diesla to silnik o zapłonie samoczynnym a jak nazwa wskazuje zapłon następuje samoczynnie. Paliwem jest zaolejone powietrze z turbo więc silnik chodzi coraz szybciej, szybciej, szybciej aż zawory nie nadążą ;(
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Czyli pełna bezradność... ale jaja!
A gdyby tak udało się zakorkować rurę wydechową? (Oczywiście teoretycznie) to co - zgasłby?