;D
PeCetow mam dwa takze poczekam :D
;D
PeCetow mam dwa takze poczekam :D
Ciekawi mnie jak działa taka zmieniarka SD na pewno nie przeskakuje muza jak się wpadnie w dziurę :( co jest dość częste na polskich drogach
Gaz to śmierć a my nie chcemy uśmiercać naszych aut!!
Bardzo Mądry Wybór
Zamieszczone przez sylwekk
Zamawiam :]
Pewność na każdym kilometrze ...
Podejrzewam, że może być to trochę słabej jakości. Nie jest to w końcu oryginalny produkt BMW, więc jakość może trochę odbiegać. Mówiąc, że nie jest to oryginalny produkt BMW, mam na myśli to, że radio w e38 nie było konstruowane pod to urządzenie.
Pozdrawiam
Marcin_BMW, to raczej nie problem. Starowanie odbywa się przez szynę I-Bus ale dźwięk idzie standardowo traktem analogowym. Inna sprawa, że jakość audio w BMW nie powala. Jeśli to "pudełeczko" ma przyzwoity tor audio, nie będzie to grało gorzej, niż ori.
Nie mniej nie ma co teoretyzować, trzeba podłączyć i przekonać się "nausznie" :)
No właśnie ciężko powiedzieć jaką ma jakość sygnału.
Pozdrawiam
Do Hadrona mamy blisko, więc trzeba podjechać i "przymierzyć". Cena względem zmieniarki BMW nie jest zaporowa, a jeśli miałoby to grać porównywalnie.....
czy to cudo z allegro na usb i sd z allegro o którym kolega mówi na początku bedzie pasowało do wersji poliftowej bo słyszałem że nie ;)Zamieszczone przez 7ka
pozdrawiam
BMW - Bo Moderator Widzi :D
obsługuje SD do 2GB :D
ciekawe jakiego pędraka pociągnie... jeżeli też tylko 2GB ;(
Patrzac po laczach wyglada ze urzadzenie z linka ktory wrzucil 7ka pasuje tylko do E38 przedliftowych i co wazne tylko modele BEZ DSP !!!
Przy okazji montazu systemu DSP do swojego auta wyszlo ze zmieniarka przy DSP komunikuje sie CYFROWO i bezposrednio ze wzmacniaczem DSP, pomijajac modul radia w celu minimalizacji strat na jakosci dzwieku :] (nie ma co jak na tamte czasy zaawansowanie techniki kosmiczne ;) )
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!