Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny
A nie jest? Czy ciebie koleżko czasem zazdrość nie zżera że ktoś ma auto o lepszej prezencji?

Gdyby tak bardzo nie wyłaziło z ciebie dziecko, jak to właśnie pokazałeś powyższą wypowiedzią, zrozumiałbyś że to jaki kto ma pojazd jest tylko wrażeniem subiektywnym, a to czy jest na nim skręcana felga albo mniejsza lub większa gleba to tylko szczegóły, natomiast najbardziej liczy się to co kto sobą reprezentuje - ładnie zrobione auto jest dla mnie źródłem inspiracji od zawsze, dla ciebie jak widać powodem do zazrdości i głupich docinków - nikt z wypowiadajacych się poza tobą nie miał wątpliwości w jakim stylu jest utrzymane auto z tego wątku.

Zluzuj poślady, to nie jest You Ken Dens, tutaj nie ma miejsca na podkładanie sobie świń i zagrywek pod publiczkę, to jest forum zrzeszajace fanów serii siódmej :D
Kolego Sz4l0ny,czy ja powiedziałem że zazdroszczę?Nie,źle mnie odbierasz.Nie było to z mojej strony żadną docinką lub coś z tych rzeczy :x Jeśli to auto bardziej podoba Ci się od mojego to jaki problem? :) Ja nie widzę żadnego...

Po prostu zadałem pytanie.Ja np GS ciut inaczej interpretuje(shadow itp) i to wszystko.Kieruję się autami ze strony bmw-syndykat

Dla mnie ładnie zrobiona E32 też jest źródłem inspiracji(np. Franka czy Lookasa)
A takie jak to auto o którym mowa to kolejna E32 od fana marki i też się cieszę że są ludzie którym takie auta się podobają.

P.S-jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to Twoja bardziej mi podchodzi pod GS chodź np nie ma BH a widział bym ich tam...

Przepraszam serdecznie jeśli kogoś obraziłem :564: