Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 47

Wątek: [e32] Jasiu ---> Moja E32 730i

Witam :)
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Zaawansowany Użytkownik Awatar max
    BMW
    E38 730D
    Wracając do tych wydechów , mówiłem tylko o samych końcówkach bez zmiany tłumika , robota na 2 min ;) ale Twoje auto i jak tak Ci się podoba to git :)

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny
    Jestem wielkim fanem tak klasycznie zrobionych e32!

PEŁNY GERMAN!
    To jest German Style?Koła w takim temacie sobie ciut inaczej wyobrażałem.Każda jest german style jak jest obniżona i jakieś większe koło?Jeśli Szalony dla Ciebie to jest german style to jak nazwiemy wóz kolegi Franka z innego zapewne znanego dobrze Ci klubu ;)
    http://bmw-syndykat.pl/viewtopic.php...f66782e6e91aa1

Mam jeszcze pytanie do właściciela auta,jaki dokładnie to kolor?Vulkan(coś tam,coś tam)?Bo chyba do nie jest diamant/cosmos schwartz
    pozdr ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    To jest German Style?Koła w takim temacie sobie ciut inaczej wyobrażałem.Każda jest german style jak jest obniżona i jakieś większe koło?Jeśli Szalony dla Ciebie to jest german style to jak nazwiemy wóz kolegi Franka z innego zapewne znanego dobrze Ci klubu ;)
    http://bmw-syndykat.pl/viewtopic.php...f66782e6e91aa1
    A nie jest? Czy ciebie koleżko czasem zazdrość nie zżera że ktoś ma auto o lepszej prezencji?

Gdyby tak bardzo nie wyłaziło z ciebie dziecko, jak to właśnie pokazałeś powyższą wypowiedzią, zrozumiałbyś że to jaki kto ma pojazd jest tylko wrażeniem subiektywnym, a to czy jest na nim skręcana felga albo mniejsza lub większa gleba to tylko szczegóły, natomiast najbardziej liczy się to co kto sobą reprezentuje - ładnie zrobione auto jest dla mnie źródłem inspiracji od zawsze, dla ciebie jak widać powodem do zazrdości i głupich docinków - nikt z wypowiadajacych się poza tobą nie miał wątpliwości w jakim stylu jest utrzymane auto z tego wątku.

Zluzuj poślady, to nie jest You Ken Dens, tutaj nie ma miejsca na podkładanie sobie świń i zagrywek pod publiczkę, to jest forum zrzeszajace fanów serii siódmej :D
    Czarne e32 w benzynie!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny
    A nie jest? Czy ciebie koleżko czasem zazdrość nie zżera że ktoś ma auto o lepszej prezencji?

Gdyby tak bardzo nie wyłaziło z ciebie dziecko, jak to właśnie pokazałeś powyższą wypowiedzią, zrozumiałbyś że to jaki kto ma pojazd jest tylko wrażeniem subiektywnym, a to czy jest na nim skręcana felga albo mniejsza lub większa gleba to tylko szczegóły, natomiast najbardziej liczy się to co kto sobą reprezentuje - ładnie zrobione auto jest dla mnie źródłem inspiracji od zawsze, dla ciebie jak widać powodem do zazrdości i głupich docinków - nikt z wypowiadajacych się poza tobą nie miał wątpliwości w jakim stylu jest utrzymane auto z tego wątku.

Zluzuj poślady, to nie jest You Ken Dens, tutaj nie ma miejsca na podkładanie sobie świń i zagrywek pod publiczkę, to jest forum zrzeszajace fanów serii siódmej :D
    Kolego Sz4l0ny,czy ja powiedziałem że zazdroszczę?Nie,źle mnie odbierasz.Nie było to z mojej strony żadną docinką lub coś z tych rzeczy :x Jeśli to auto bardziej podoba Ci się od mojego to jaki problem? :) Ja nie widzę żadnego...

Po prostu zadałem pytanie.Ja np GS ciut inaczej interpretuje(shadow itp) i to wszystko.Kieruję się autami ze strony bmw-syndykat

Dla mnie ładnie zrobiona E32 też jest źródłem inspiracji(np. Franka czy Lookasa)
    A takie jak to auto o którym mowa to kolejna E32 od fana marki i też się cieszę że są ludzie którym takie auta się podobają.

P.S-jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to Twoja bardziej mi podchodzi pod GS chodź np nie ma BH a widział bym ich tam...

Przepraszam serdecznie jeśli kogoś obraziłem :564:

Początkujący Użytkownik
    BMW
    730 e38
    odpowiadając koledze Dzuda to jest kolr diamand schwarz metalic moze niewidac tego dokładnie na fotach ;) pozdrawam

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E34,E60,E92 :)
    Witam Kolegę z Sanoka :)
    Moje sugestie,spostrzeżenia:
    Plus za polerkę silnika, felgi na pewno nie tuzinkowe , szkoda tylko że przednie ori kierunki pociągnięte sprayem i ta pętla w dolocie... Autko ożyło by wizualnie przez montaż dwóch polerowanych końcówek tłumika oraz zestawu shadowline.. wtedy faktycznie poszło by jak najbardziej ku German Style.
    Pozdrawiam
    E12 525 79' było....
    E32 735i manual 91' - ***** w crahstescie...
    E39 540i manual 96' było...

E60 530iA 03'

...E34 S38B38 :)
    ...E92 S65B40 :)

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez jasiu730
    odpowiadając koledze Dzuda to jest kolr diamand schwarz metalic moze niewidac tego dokładnie na fotach ;) pozdrawam
    na fotkach właśnie jak vulkan....nie pamiętam dokładnie tej nazwy

Cytat Zamieszczone przez ciah
    Autko ożyło by wizualnie przez montaż dwóch polerowanych końcówek tłumika oraz zestawu shadowline.. wtedy faktycznie poszło by jak najbardziej ku German Style.
    Pozdrawiam
    dokładnie to miałem na myśli ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar makister
    BMW
    BMW 728iA '98
    Siema,bunia cukierek,gleba konkretna,natomiast mnie osobiście felgi nie podchodzą.Jak kolega wyżej wspomniał kierunki wek,ładna końcówka wydechu i będzie cacy.Z shadow byłoby już wogóle piknie...
    browar za silnik i ogólny stan!
    pozdrawiam

Vip Vip Awatar Mariusz735i
    BMW
    E38 740iA, było E32 735i
    Witaj

Piękne auto!

PS. A mi się podobają tylko oryginalne tłumiki. Żadne nakładki. Zwłaszcza w E32. Tak jest najpiękniej.

Uprawnienia umieszczania postów