Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Szyba czolowa

Cytat Zamieszczone przez Damias
    Pilnikgton oferuje szybe w wersji klimakomfort. Niestety cena ponad dwa razy wyższa od zwykłej szyby.
    Czyli w cenie zwykłej w ASO.

Szkoda że nie kupiłeś. Ciekaw jestem czy jest zauważalna różnica.

Pocieszę Cię Damias. Ja też nie kupię klimakomfort ;)
    Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Nord Glass to szajs .... przerabiałem 4 razy temat szyby ,najbardziej optymalny jest Pilkington .z wymianą u nas ja płaciłem 640 zł,z czujnikiem deszczu i paskiem zielonym.
    Tak jak pisze sylwek ,są dwa typy ,róznia się wymiarem czujnika deszczu od zamocowania lusterka :)

Do wymiany trzeba nową uszczelkę górna ,bo jest wewnatrz aluminiowa i podkładki pod szybę bo będzie szumieć po wymianie. Poszukaj ,napisałem kiedyś o co chodzi z tymi podkładkami. Pozdrawiam :)

Cytat Zamieszczone przez ELVIS
    Nord Glass to szajs ....
    Jakieś szczegóły?

7ka
    Gość
    w 730d rok temu chyba kupowalem Pilkingtona zaplacilem 1100zl z wymiana i uszczelka..

Pilkington to ta sama szyba co ori BMW ale bez znaczka,tak slyszalem a ile w tym prawdy nie wiem

fakt jest taki ze w 2006 placilem za przednia szybe w ASO 2500zl i miala ten sam wypas co szyba wstawiana rok temu czyli zielony pasek,sensor deszczu,podgrzewanie wycieraczek.

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Nord Glass to szajs ....
    Jakieś szczegóły?

> Tylko jeden : szybko sie rysuje w porównaniu to Pilkingtona :)

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez 7ka
    w 730d rok temu chyba kupowalem Pilkingtona zaplacilem 1100zl z wymiana i uszczelka..

Pilkington to ta sama szyba co ori BMW ale bez znaczka,tak slyszalem a ile w tym prawdy nie wiem

fakt jest taki ze w 2006 placilem za przednia szybe w ASO 2500zl i miala ten sam wypas co szyba wstawiana rok temu czyli zielony pasek,sensor deszczu,podgrzewanie wycieraczek.
    > 7ka ,masz rację , ta szyba co wymieniałem za 640 zł też miała sensor deszczu przyklejony do niej (bo są tez bez tego sensora) ,zielony pasek i była podgrzewana od spodu :)

> Tylko jeden : szybko sie rysuje w porównaniu to Pilkingtona
    No to nie pozostaje mi nic innego jak obserwować moją.... Na razie jest oki, ale wymieniałem ją w sierpniu, więc jest młoda. Wcześniej miałem Securita, dość mocno wypiaskowanego i porysowanego, niestety nie wiem, z jakim stażem. Pożyjemy, zobaczymy... ;)

To chyba z AC przy tych cenach szyb bedzie sie najbardziej oplacalo... Pech to pech :)

“Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy”

Zaawansowany Użytkownik Awatar tgracing
    BMW
    BMW E38 750iL '00 Cosmosswarz Shadowline, F11 535d xDrive '16, Ex. Mini R53 Cooper S '02 & E34 525i
    Cytat Zamieszczone przez 7ka
    Pilkington to ta sama szyba co ori BMW
    Czyli pod oznaczenie 'sicursiv' kryje się Pilkington?
    "Nada pode me separar do amor de deus" Ayrton Senna da Silva (1960-1994)

7ka
    Gość
    tego nie jestem pewien

tak slyszalem

Uprawnienia umieszczania postów