Czyli w cenie zwykłej w ASO.Zamieszczone przez Damias
Szkoda że nie kupiłeś. Ciekaw jestem czy jest zauważalna różnica.
Pocieszę Cię Damias. Ja też nie kupię klimakomfort ;)
Czyli w cenie zwykłej w ASO.Zamieszczone przez Damias
Szkoda że nie kupiłeś. Ciekaw jestem czy jest zauważalna różnica.
Pocieszę Cię Damias. Ja też nie kupię klimakomfort ;)
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Nord Glass to szajs .... przerabiałem 4 razy temat szyby ,najbardziej optymalny jest Pilkington .z wymianą u nas ja płaciłem 640 zł,z czujnikiem deszczu i paskiem zielonym.
Tak jak pisze sylwek ,są dwa typy ,róznia się wymiarem czujnika deszczu od zamocowania lusterka :)
Do wymiany trzeba nową uszczelkę górna ,bo jest wewnatrz aluminiowa i podkładki pod szybę bo będzie szumieć po wymianie. Poszukaj ,napisałem kiedyś o co chodzi z tymi podkładkami. Pozdrawiam :)
Jakieś szczegóły?Zamieszczone przez ELVIS
w 730d rok temu chyba kupowalem Pilkingtona zaplacilem 1100zl z wymiana i uszczelka..
Pilkington to ta sama szyba co ori BMW ale bez znaczka,tak slyszalem a ile w tym prawdy nie wiem
fakt jest taki ze w 2006 placilem za przednia szybe w ASO 2500zl i miala ten sam wypas co szyba wstawiana rok temu czyli zielony pasek,sensor deszczu,podgrzewanie wycieraczek.
Zamieszczone przez sylwekk
> Tylko jeden : szybko sie rysuje w porównaniu to Pilkingtona :)
> 7ka ,masz rację , ta szyba co wymieniałem za 640 zł też miała sensor deszczu przyklejony do niej (bo są tez bez tego sensora) ,zielony pasek i była podgrzewana od spodu :)Zamieszczone przez 7ka
No to nie pozostaje mi nic innego jak obserwować moją.... Na razie jest oki, ale wymieniałem ją w sierpniu, więc jest młoda. Wcześniej miałem Securita, dość mocno wypiaskowanego i porysowanego, niestety nie wiem, z jakim stażem. Pożyjemy, zobaczymy... ;)Zamieszczone przez ELVIS
tego nie jestem pewien
tak slyszalem