Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Parkowanie pod blokiem

Początkujący Użytkownik
    Całe popołudnie robiłem dochodzenie w sprawie okaleczenia mojej niuni :( czeski film nikt nic nie wie nic nie widzieli jak się dowiem który to skó!@#$ to jak pisał kolega wyżej zafunduje mu przejażdżkę w bagażniku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W tą niedziele wyjeżdzam na 3-4 tygodnie do Belgi ale po powrocie od razu rozglądam się za garażem!!

Przykra sprawa - współczuję i zarazem chyba rozumiem, bo sam staram sie pieścić samochód żeby cieszył oko.
    Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez conan997
    Całe popołudnie robiłem dochodzenie w sprawie okaleczenia mojej niuni :( czeski film nikt nic nie wie nic nie widzieli jak się dowiem który to skó!@#$ to jak pisał kolega wyżej zafunduje mu przejażdżkę w bagażniku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W tą niedziele wyjeżdzam na 3-4 tygodnie do Belgi ale po powrocie od razu rozglądam się za garażem!!

...poszukaj,popytaj...dużo się bloków stawia teraz i często z garażami...

Ps..jak by Cię interesowało to mam listwę na przednie drzwi :/ na priva wal...

pozdro

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Jak to zobaczyłem, to nasunęła mi się myśl czy mieszkasz pod hipermarketem (bez urazy).

Sam mam pod blokiem tragiczną czasami sytuację, że bywa tak że nie jestem w stanie przejechać wzdłuz parkingu (przy najmniej dla mnie za ciasno), nie mówiąc o możliwości zaparkowania,

...no ale jakoś nie było otarć ani zarysowań.

Czasem się u mnie zdarza że ktoś na kogoś nadaje, bo jeden drugiego przyblokował, czy jakoś inaczej, ale bez tragedii blacharsko-lakierniczych.

No ale...gdzie byś się nie obrócił, zawsze się znajdzie jakiś dupek ! 8/
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Vip Vip Awatar max mt
    BMW
    E38 735iA i E39 530d
    Współczuje, sąsiada to bym chyba obił, jakby mi tak gadał. Dlatego wolę zapłacić 100zł i mieć auto na parkingu strzeżonym, jak ktoś wjedzie to wiadomo kto
    ~~ черный бумер ~~
    Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
    EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A

Zaawansowany Użytkownik Awatar MCGUMA
    BMW
    e32 735i, e46 318, ex(e30 325i touring, e30 325i coupe, e30 318 sedan, )
    Ja bym się wk... i to ostro.Kiedyś mi tak e30 załatwili też w Koszalinie pod słynnym Manhatanem.Teraz stawiam samochód w pewnych miejcach,wolę się przejść kawałek-niżeli zastanawiać,czy jakiś dupek nie przekosi mi auta
    Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(

Uprawnienia umieszczania postów