Mam takie pytanie dotyczące zawieszenia. Czy jest jakaś różnica miedzy angielska a europejska wersja? P.S. Postanowiłem naprawić swoje e38 dlatego pytam bo chcialbym kupic dawce anglika.
Mam takie pytanie dotyczące zawieszenia. Czy jest jakaś różnica miedzy angielska a europejska wersja? P.S. Postanowiłem naprawić swoje e38 dlatego pytam bo chcialbym kupic dawce anglika.
A co konkretnie z tego zawiasu cię interesuje ?? bo tak troszkę szkoda czasu na wertowanie angoli porównywanie kawałka po kawałku ....
W samym zawieszeniu to chyba nie ma różnic. To co u nas w zawieszeniu jest lewe i prawe to tam pewnie też :) Generalnie np prawy wahacz w europejczyku będzie taki sam jak w angolu :) Nawet wydaje mi się że miejsce do zamocowania pozycjonera xenona na wachaczu jest przygotowane na wahaczach po obu stronach. Ale to by trzeba sprawdzić :) Chyba że w angolu pozycjonery są po tej samej stronie co w europejczyku to nie ma tematu :)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Potrzebuje cale zawieszenie przednie i dużo elementów z blacharki( cały przód, obydwa progi, błotniki i prawe drzwi) dlatego korzystniej mi wyjdzie kupić cale auto. Będę miał wszystko co potrzeba i zostanie mi jeszcze reszta na części ( dla siebie). Dzięki za odpowiedzi.
Niektórzy tak robią :) a ja często ich odwiedzam po duperele, więc jak sobie taką sprawisz to daj znać na forum pewnie też trochę zarobisz na pierdołach
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Skoro potrzebujesz blacharke i progi to auto po mega strzale :( - z angolcow nie pasuje kolyska, czyli stelarz do ktorego przykrecone sa wszystkie wahacze itp... a jak chcesz tak naprawic E38 diesla to czeka cie sporo dodatkowych wydatkow bo nie ma diesli z kierownica z prawejZamieszczone przez Piterski
Miloby bylo jakbys napisal jakie masz BMW...
p.s: nie prosciej kupic od razu ladne zadbane auto?
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Moje auto to 740i czyli benzyna rocznik 1998 przed liftemZamieszczone przez BOSS