Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Poka¿ wyniki od 11 do 17 z 17

W±tek: [ blacharka] Czy op³aca siê to remontowaæ czy lepiej sprzeda

Ja mówiê tylko, ¿e jak kto¶ tyle dawa³, to trzeba by³o sprzedaæ i zapomnieæ o stresie. W sumie mo¿na siê jeszcze zastanowiæ nad sprzeda¿± na czê¶ci, ale to jest proces do¶æ ¿mudny i odzyskanie pieniêdzy chwilê zajmie.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2009
    BMW
    E38 740 Manual
    Sk±d
    Warszawa
    10 000pln s±dzê ¿e to zbyt wygórowana cena

Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)

Dieslu, je¶li Cie wyprzedzam, to nie dlatego ¿e chce siê ¶cigaæ, ale dlatego ¿e ¶mierdzi !

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    e30 328
    Sk±d
    Poznañ
    U nas spokojnie by¶☺ 10 tys dosta³
    Gaz to ¶mieræ a my nie chcemy u¶miercaæ naszych aut!!
    Bardzo M±dry Wybór

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2009
    BMW
    by³o e38 740iA M60B40
    Sk±d
    Malechowo
    Tak jak koledzy mowia, najpierw ocen czy podstawowe elementy konstrukcji nie uleg³y uszkodzeniu, belka, rama, zeby po z³ozeniu auta i wydaniu kasy na remont sie nie okaza³o ze robisz 4 slady po drodze .Jesli nie dosta³a belka i rama to nie ma tragedi to reszte czesci mozna wymieniac:) jak puzle:).Ale sprawdz najpierw sam i wtedy zdecyduj czy ja zostawisz czy pchniesz:).Albo porob moze jakies foty spodu auta i zawiechy i je pokaz wszytkim...
    ...ther's no better way to flyy...

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2008
    BMW
    e32 735iA
    Sk±d
    S³upsk
    wg mnie 10 tysi to wygórowana ta cena i bym j± sprzeda³ bez zastanowienia, ja za swoja chcia³em za ca³± 13 tysi i ciê¿ko mi by³o.
    pozdrawiam :)

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2008
    BMW
    750iL
    Sk±d
    UK
    Cytat Zamieszczone przez Piterski
    ...czy naprawiaæ i dopiero sprzedawaæ.
    No stary to ju¿ nie³adnie pachnie... Oczywi¶cie powiesz od razu ¿e by³a robiona i poka¿esz zdjêcia po wypadku... ?

Druga rzecz, to co¶ siê dziwnego dzieje na rynku... e38 V8 z '95 za 13 000z³ ??!! Mo¿naby lepiej cenic nasze autka... :/ Dla przyzwoito¶ci wystawi³bym za 18k, chyba ¿e Cie cos mocno goni...

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    Sk±d
    POLSKA
    Popieram stwierdzenie kolegi wy¿ej. Sprzedaj jak stoi albo zrób j± dla siebie. Robisz dla siebie - robisz dobrze. Auto nie jest rozwalone tragicznie i da siê j± zrobiæ na cacy. Nie s±dze ¿eby kielich siê przestawi³ E38 to twarde auto i suniêcie po rowie raczej jej nie uszkodzi³o tragicznie.
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •