gdyby by³a sama blacharka do roboty to jeszcze nie dak ¿le ale po zdjêciach widaæ ¿e zawias te¿ ucierpia³
moim zdaniem nie warto chocia¿ z drugiej strony warto zajrzec pod auto mo¿e nie ma tragedi czasem wygl±da ¿le a naprawdê jest lepiej ni¿ my¶limy
je¶li od strony zawieszenia by nie by³o tragedi to dobrze gorzej jak belka lub kielich siê przesuno³ blacharsko jest do zrobienia trochê pracy i poje¿dzi
a co siê sta³o?
Polecia³em do rowy i zatrzyma³em siê na zcietym drzewie prawym ko³em. Odszkodowania nie dostane dlatego mam dylemat czy sprzedaæ jak jest za grosze czy naprawiaæ i dopiero sprzedawaæ.
U nas powiedzieli by ¿e to st³uczka ogólnie moja ostania e39 540 by³a tak z ka¿dej strony obita bo przelecia³em po bandzie ka¿da strona i koesie ja odkupili po 2 miesi±cach zobaczy³em fotki wygl±da³o lepiej ni¿ jak jak kupowa³em ja bym robi³
Gaz to ¶mieræ a my nie chcemy u¶miercaæ naszych aut!!
Bardzo M±dry Wybór
poka¿ jak wygl±da kielich, jak nie jest pogiêty to mo¿na robic
trudno ¿ycie ;(
ja bym j± najpierw zobaczy³ od spodu jak zawieszeniowo wygl±da zazwyczaj mówiê wygl±da na tragediê a nie jest ¿le a w kwesti blacharskiej jest to ogarniêcia bynajmniej po zdjêchach
kwestia jest tez rocznika silnika i gazu jak masz stary rocznik to warto ja zrobiæ bo w takim stanie dostaniesz marne grosze :(
Maksymalna oferta jaka dosta³em to by³o 10 tys. inni dawali po 7tys. a nawet trafi³ mi siê jeden co dawa³ tylko 4tys. :( Ko³o jest cofniête ale jak wygl±da zawieszeni to nie wiem bo jeszcze nie by³o mo¿liwo¶ci tego oceniæ.
wg mnie za 10 tys. mo¿na sprzedaæ. Koszt naprawy bêdzie niema³y, sporo elementów do wymiany, sporo prostowania i lakierowanie....
wspó³czuje...
przez moment pomy¶la³em ¿e tak mo¿e wygl±daæ auto ka¿dego z nas, bo jakim¶ mocnym "niefarcie" :/
sprzedawaj!!
... chyba ¿e j± kochasz :]
Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...
ja za 10 ty¶ bez zastanowienia bym sprzeda³