-
Doświadczony Użytkownik
Kolego Amato zacznijmy od tego jak kupujący ma zamiar użytkowąc swoje V12? Codziennie czy od święta. Wiadomo że auto użytkowane codziennie zużywa się znacznie częściej niż użytkowane w święta a to oznacza częste wymiany np świec, oleju i problemy związane z gazem, choćby przeplywki które lubią się sypać przy strzałach-a tak często się dzieje przy starych instalacjach. Lepiej dołożyć i kupić zadbane V z pewnej ręki choćby nawet od kogoś z forum. Jeśli kolega chce uparcie kupić V12 to niech kupuje choćby nawet z gazem. Ja już kiedyś kupiłem BMW z gazem i więcej nie kupię chyba że od kogoś kogo znam i ufam jego słowom. A patrząc na stan pokazanej V12 z Opola zdecydowanie dałbym sobie spokój. Sam kolego widzisz ile miałeś problemów ze skrzynia i nie powiesz mi że koszt wymiany czy naprawy skrzyni jest mały i kogoś kto szuka oszczędności na paliwie stać będzie wydać ok 3 tys na remont skrzyni-owszem może kupić używana ale jaką ma pewność że będzie długo mu służyła i że ktoś kto będzie ją zakładał będzie się na tym znał. Każdy ma swoje zdanie na temat gazu w BMW. Jedni polecają drudzy omówią NIE. Proponuje poczytać kolego przez zakupem posty na tym i innym forum o gazie w BMW.
Uprawnienia umieszczania postów