Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 62

Wątek: BMW e32 750 z Opola

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez rodzinabmw
    widocznie kolego za krótko żyjesz, mój znajomy ma 740i w
    Jak daleko mieszkasz od Sandomierza lub Warszawy.Chętnie bym do Ciebie podjechał i zobaczył taka E32 740 na biegówce.Skrzynia ilu stopniowa?

A co do tego napisałaś/napisałeś wyżej....Niech kolega kupi E32 (jeśli takie chce) w dobrym stanie nie ważne z jakim silnikiem to będzie się z niej cieszył i wiedział że jeździ.Ja np mam teraz 735 ale jak bym kupował to tylko V12...Żadne V8(ale to tylko moja opinia bo miałem do czynienia z M60B30 tyle że w E34).

Na pierwsze auto z bmw ja polecam E36 coupe 328 manual,mało pali a osiągi całkiem,całkiem

P.S- co do Twojego opisu...niby dlaczego mają ludzie klęczeć jak jedzie siudemka?Czy to jakaś wyrocznia?Samochód jak samochód,w dużym mieście spotykany co parę min(E23,E32,E38,E65/66,F01) i wszyscy wtedy powinni chodzić na kolanach?

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    widocznie kolego za krótko żyjesz, mój znajomy ma 740i w
    Jak daleko mieszkasz od Sandomierza lub Warszawy.Chętnie bym do Ciebie podjechał i zobaczył taka E32 740 na biegówce.Skrzynia ilu stopniowa?

Dość daleko wystarczy spojrzeć na mapę.

Ale zapraszam przejechać zawsze się możesz!

A co do tego napisałaś/napisałeś wyżej....Niech kolega kupi E32 (jeśli takie chce) w dobrym stanie nie ważne z jakim silnikiem to będzie się z niej cieszył i wiedział że jeździ.Ja np mam teraz 735 ale jak bym kupował to tylko V12...Żadne V8(ale to tylko moja opinia bo miałem do czynienia z M60B30 tyle że w E34).

Widocznie kupiłeś grata za parę zł-zdążą się! My użytkujemy V8 od marca 2008r poza wymiana chłodnicy, zawieszenie-wiadomo jakie mamy drogi, płyny eksploatacyjne, świece itp nic nie było robione w samochodzie. Z twojego postu wynika zresztą błędnie że V8 jest źle i wogóle nie warto tym jedzić. A tu się mylisz kolego. Wielu użytkowników V8 w E32 czy E38 chwali sobie ten silnik. Ale każdy broni swojego! To norma na forum.

Na pierwsze auto z bmw ja polecam E36 coupe 328 manual,mało pali a osiągi całkiem,całkiem

A czemu akurat coupe czyżby 4 dzwiowe było źle, lub 325, bzdury pleciesz!

P.S- co do Twojego opisu...niby dlaczego mają ludzie klęczeć jak jedzie siudemka?Czy to jakaś wyrocznia?Samochód jak samochód,w dużym mieście spotykany co parę min(E23,E32,E38,E65/66,F01) i wszyscy wtedy powinni chodzić na kolanach?

Cieszy mnie fakt że znasz wszystkie modele 7er. Chwała ci za to

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    + 1 post na Twoim liczniku brawo! A jak zwykle nic nie wniesione do tematu :one: Nic nowego...

1.Coupe dlatego że lepiej wygląda niż 4 furtki!

2.Ja mam E32 od czerwca 06r i tylko kupiłem niższe amory na przód(nie dlatego że musiałem! stare mają sie bdb) Jak dla mnie drogi nic tu nie mają bo jak się kupi z niższej półki to długo się nie pobryka...Więc nie wiem kto tu kupił zarazka że po 1,5 roku trzeba było zmieniać zawias i układ chłodzenia :razz: a co do E34 V8 była w pięknym stanie lecz mojej jazdy nie wytrzymała i potem została skasowana...

3.Co do Twojego podpisu dalej utrzymuje że jest bez pojęcia i nie wiem co chcesz nim udowodnić.Chyba to że masz auto za parę tys zł i każdy na jego widok klęka?? :hah:
    Oszczędź mnie :!!:

Jak byś śledziła/śledził forum to można zauważyć że silnika swojego nie bronię...

P.S-naucz się cytować posty lub ich edytować

pozdr Dzuda :564:

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e34m
    Cytat Zamieszczone przez Camil
    Niewiem poco takie cwaniactwo. Ja mialem na mysli wersje ori. Z Twojej wypowiedzi o trafieniu 6 w totka jasnym bylo, ze mialas/les na mysli fabryczna wersje z manualem.
    Miałeś, żona zajmuje się dzieckiem i nie przebywa na forum.
    Każdy fan 7er wie że w ori nigdy nie było E32 4.0 w manualu i to nie jest żadne cwaniactwo. Podobnie jak E32 V12 w manualu też zdażają się wersję po przekładce na manual. Jednak w tej dyskusji nie chodzi o to czy było czy jest manual czy automat tylko by pomoc koledze dokonać trafnego wyboru. By później nie plul sobie w brodę że nie posłuchał kolegów. Więc wracając do tematu-kolego przemyśl temat nie kupuj by kupić tylko by się cieszyć podobnie jak większość z nas. Jedną uwaga na grosze nie kupisz dobrej 7er-chcesz dobre 7er wyłoż większą gotówkę-takie niestety są realia co zapewne potwierdzi wielu kolegów.
    Sorry za OT. Nie mozna komus poradzic co bedzie lepsze. trzeba sie przejechac. Dla niektorych m30b35 bedzie wypas a dla niektorych bedzie ledwo turlajacym sie autkiem. Niewiem czemu na sile probujesz mi udowodnic swoj wiekszy poziom wiedzy nt BMW, moze tak jest, niewiem i nie obchodzi mnie to. Co do spalania to nie wydaje mi sei aby istnialo cos takiego jak ekonomia w przypadku 7 chociazby z racji masy. Podpowiedzi o przekladce na manual wydaja mi sie smieszne jesli pisza o nich ludzie ktorzy nie robili podobnych rzeczy i mowia, ze to tylko koszt skrzyni. Prawda jest, ze to jest kropla w morzu wydatkow.
    Ja tam nic niechce mowic, ale wg mnie e32 to tylko v12 lub v8 4.0, inne nie jada (w moim skromnym odczuciu).
    Panie rodzinabmw moze jestem mlody, ale wiele w zyciu BMW widzialem bo sie w to bawie od dziecka wiec prosze uwazaj.
    Dziekuje i pozdrawiam.

PS. A co do kupowania najdrozszych egz jak bylo wspomniane to nie jest to do konca prawda. Mozna kupic taniej i doinwestowac - przynajmniej sie wie co sie ma. Bo nie wierze, ze kazdy przy kupnie jezdzi na geometrie, stacje kontroli, ASO i c..j wie gdzie jeszcze.

BMW
    + 1 post na Twoim liczniku brawo! A jak zwykle nic nie wniesione do tematu :one: Nic nowego...

1.Coupe dlatego że lepiej wygląda niż 4 furtki!

2.Ja mam E32 od czerwca 06r i tylko kupiłem niższe amory na przód(nie dlatego że musiałem! stare mają sie bdb) Jak dla mnie drogi nic tu nie mają bo jak się kupi z niższej półki to długo się nie pobryka...Więc nie wiem kto tu kupił zarazka że po 1,5 roku trzeba było zmieniać zawias i układ chłodzenia :razz: a co do E34 V8 była w pięknym stanie lecz mojej jazdy nie wytrzymała i potem została skasowana...

3.Co do Twojego podpisu dalej utrzymuje że jest bez pojęcia i nie wiem co chcesz nim udowodnić.Chyba to że masz auto za parę tys zł i każdy na jego widok klęka?? :hah:
    Oszczędź mnie :!!:

Jak byś śledziła/śledził forum to można zauważyć że silnika swojego nie bronię...

P.S-naucz się cytować posty lub ich edytować

pozdr Dzuda :564:
    Twój post akurat edytował Wojtek. No brawo!
    Zawieszenie-znowu bezsens jak z 4 drzwiowa E36 bo zależy ile robisz km rocznie. Ale jak widać Ciebie interesuje spór o byle g....wno a nie o to chodzi.
    Co znaczy nie wytrzymała Twojej jazdy? Wyjaśnij to

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Edytowałem formę, nie treść !!!

Widzę, że jesteś mistrzem świata w prowokacji - szkoda.

PS. Dzuda sam edytował merytoryczną zawartość swojego posta ze trzy razy !!!
    Gra muzyka

BMW
    Kolego Camil widzieć 7 a mieć 7 to zasadniczą różnica! Żadne odniesienie do tematu!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e34m
    Kolego Camil widzieć 7 a mieć 7 to zasadniczą różnica! Żadne odniesienie do tematu!
    Co chciales przez to zasugerowac?

Vip Vip Awatar FuBu
    BMW
    E38 728i Sport Indywidual
    Blog
    3
    :D :D :D dobre, dobre :what:

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    A wiesz dlaczego?Myślę że nie,a ja wiem... ;)

Co znaczy nie wytrzymała Twojej jazdy? Wyjaśnij to
    Proszę bardzo...Kupiłem E34 M60b30 na "katowanie" i w tym samym czasie kolega kupił E34 M30B35 która jeździ do tej pory.Obie trzy razy w tygodniu dostawały baty do czerwonego przez 2-3h.Moja padła chodź była na BP(którego potrafiła spalić tyg 150L przy trzech wyjazdach) Jeśli chcesz żeby Cię bardziej wtajemniczyć do czego mi służyła to wrzucę filmik na youtube.pl :P

Uprawnienia umieszczania postów