Zamieszczone przez
kamiltar
Wiem ze |FuBu i Arielowaty nie zmianiali sprezyn ale oni mieli 728sport a co za tym idzie troche inne krotrze amortyzatory?
chodzi ci o amory.. ;)
Fubu ma sportowe amory bo to wersja zawiasem M technik i tutaj jest chyba krotszy amor i jest szansa ze jest bedzie okej..
Arielowaty ma/mial serie
jest wiele opinii na ten temat,czytalem sporo na temat 50h&r na 7er.com i sporo ludzi wymienia bez nowych amorow a na moje pytanie czy jest wszystko ok czy nie zwalily sie amory..otrzymalem odpowiedz : po co przeciez jest wszystko ok
H&R podaje ze obnizenie tymi springami jest +- 50mm co nie znaczy ze tyle siadzie
co ciekawe sprezyny tej firmy maja naprawde ciekawa budowe ,wszystkie inne np.AP,Fintec,Lowtec ktore maja zakres do 40mm maja po 4 zwoje jesli dobrze pamietam
H&R ma ich 5 lub 6 i wysokosc sprezyny jesli postawimy sobie obok np AP to H&R jest wyzszy o ok 1cm.. (jest gdzies moja fotorelacja z tego porownania)
troche sie nazmieniale tych rzeczy i moge powiedziec ci tylko jedno..
H&R jest dla mnie rewelacja sadze ze Eibach takze-ale tutaj wiele slyszalem ze sa troche twarde-ale jak mowie ..nie gadam bo nie mialem Eibachow
obecnie mam H&R 35 i jestem w szoku jak auto pieknie zachowuje sie na drodze i komfort jest baaaardzo zblizony do serii..jednak duzo lepiej wyglada!
jest jeszcze jedna opcja-gwint
;)