Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 58

Wątek: Liroy o naszym forumowiczu

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Powalił mnie ten tekst - na poziomie urażonego marnego gimnazjalisty :(::

Z autoprezentacji w telewizji to moim okiem obaj są nieźli popaprańcy, choć z Liroyem miałem okazję kiedyś gadać i .... czasem może byc na prawdę w porządku kulturalnym rozmówcą, choć zazwyczaj ma szambo w gembie 8/

A tede - zarówno on jak i jego muzyka mi nie pasi :612:
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

7ka
    Gość
    Liroy to rowny gosc!

na jednym z for.. przeczytalem ze Liroy takze ma e38 740d chyba..

i Liroy ma racje!! Tede jest waski jak pupa weza..

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    ladnie sie robi. a to wszystko przez malo rozgarnietego ksiecia jezyc ktory juz nie wie jak promowac swoja osobe.
    P.P.K.K

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Liroy chyba nie jedną e38 miał. Na jakimś teledysku jest bodajże w czarnym e38 a kiedyś (sporo lat temu) oglądałem wywiad z nim to też bujał się wtedy z reporterem w srebrnej e38. Szukałem tego wywiadu całe noce i nieznalazłem :(

Co do samego konfliktu Tede vs. Liroy to mimo, że słucham zupełnie innej muzyki to niektóre piosenki ich mi się podobają (jako nieliczne z hh)
    Liroyowi należy się szacunek za to, że ten hip hop w Polsce stworzył. Tede to też jeden z pierwszych, WYP3 itd...
    Fakt faktem, z Tede robi się trochę taka frytka "Polskiego Szoł-biznesu"
    No ostatnio też widzę takie jakby wchodzenie w dupę Peji przez Liroya dla wybicia się. Podobnie jest z nagonką na Tede. Tede ostatnio jest przez wszystkich najeżdżany i jest to dobry sposób na promo.

BMW
    Chwilowo brak
    No ostatnio też widzę takie jakby wchodzenie w dupę Peji przez Liroya dla wybicia się.

http://www.youtube.com/watch?v=mD7YBjlVhHU
    P.P.K.K

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    sold e38, not yet
    I ja też posłuchałem i dochodzę do wniosku, że jakby wyciąc bluzgi to tak naprawde niewiele powiedział :]

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    No raczej Liroy Peja´sowi w d**e wchodzic nie bedzie.

A co do TEDE´go to chlopak sie taka dz**ka polskiego HH (pseudo)biznesu zrobil :618:

UWAGA - ostre teksty !

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VZMvMojrG7U[/youtube]
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

7ka
    Gość
    ja nie rozumiem jednego

przeciez to sa grozby,wyzwiska...jak takie cos trafia na rynek bez jakichkolwiek interwencji prawnej

BMW
    Chwilowo brak
    Cytat Zamieszczone przez locky
    I ja też posłuchałem i dochodzę do wniosku, że jakby wyciąc bluzgi to tak naprawde niewiele powiedział :]
    na temat flow sie nie wypowiadam bo takie teksty to kazdy moze sobie napisac.
    chodzilo mi o to ze liroy broni ryska z jezyc a rysiek mu cisnie.
    krotko mowiac liroy mial swoje 5 minut (kazdy znal plyte scyzoryk) a ryszard tego nie mogl zniesc dlatego nagrywal te gnioty. niedawno atakowal PROSTO (z tego samego powodu) no i obecnie jest tede bo ma program w tvn turbo. wszyscy jego zdaniem sie sprzedali. tylko on jeden pozostal hardcorowym raperem. przypomne tylko ze wtedy kiedy hitem na wiejskich zabawach byla glucha noc cale prosto, tede i inni raperzy robili porzadna robote. wyszedl singiel w auciei arysiek odrazu mowi ze sokol sie sprzedal (jakos ni widzialem jego mieszkania w MTV CRIBS). tede sie sprzedaje bo pracuje w tvn ? rysiek wystepuje w uwadze i to jego zdaniem nie jest sprzedawanie swojej osoby. nie zapominajmy ze ci ludzie nie maja po 20 lat tylko wiecej i wiekszosc juz ma rodziny ktoremusza utrzymac. polski hip hop sie zmienia iidzie do przodu peja obrazal wszystkich ze nagrywaja hip hopolo a sam nagrywa z mrozem (tym od milionow monet) http://www.youtube.com/watch?v=js15jyc18jM nie potrafie zrozumiec goscia. wspomne jeszcze o jego zalosnych filmikach na YT z wyjazdow na koncerty. innaczej hemp gru robi caly czas dobry rap na zajebistym poziomie. na koncertach jest zawsze komplet.
    P.P.K.K

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Dokładnie. Zgadzam się z Hrabią. W tych całych dissach chodzi o kasę.
    Peja jest 2krotnie śmieszny bo najeżdza komuś o sprzedawanie się po to by samemu zarobić więcej kasy. Raz śpiewa ile to on kasy nie wydaje na imprezach z grubym rysiem czy jakoś tak a za chwile, że reprezentuje biedę (co najwyżej umysłową) Co jak Co ale Tede nie kryje się chociaż z tym, że robi komercję.

Wogóle co to znaczy sprzedał się/nie sprzedał. Jak taki Peja jest nie komercyjny to niech rozdaje płyty za friko a dochód z koncertów niech oddaje na cele harytatywne.

Liroy był dla mnie naprawdę dobrym gościem ale teraz trochę w moich oczach upadł. Wchodzić tak perfidnie w dupę komuś kto go jedzie, jeżdżać swojego znajomego? (co jak co ale Liroy miał tam jakieś kontakty z WYP3) i robiąc z siebie małpę nazywa małpą kogoś innego...

Uprawnienia umieszczania postów