Wczoraj testowałem REST w klimatroniku i nie wiem czy u Was te ciepło które rzekomo trzyma auto to max. 5 minut ??
Po 5 minutach nawala już chłodnym powietrzem ... a miało być tak ładnie :D
Wczoraj testowałem REST w klimatroniku i nie wiem czy u Was te ciepło które rzekomo trzyma auto to max. 5 minut ??
Po 5 minutach nawala już chłodnym powietrzem ... a miało być tak ładnie :D
Pić trzeba ! Jeść można !
a co Ty chciałeś żeby ile grzał?...przecież nie masz DEWASTO :hah:
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
ja myślałem , że przynajmniej z 30 minut będzie mi grzał a tutaj lipa ... wogóle po co ten przycisk skoro max 5 minut
Pić trzeba ! Jeść można !
A w kompie można, także ustawić opcje żeby sie włączyły nawiewy zeit 1 bodajże, zawsze jak ptrzychodze rano po jakis 10 min od zaprogramowanego startu nawiewy chodzą ale wieją zimnym powietrzem, to tak powinno być i czy to jest ogrzewanie postojowe czy jakieś przewietrzenie postojowe?
Jeśli nie masz Webasto to masz tylko przewietrzanie...jeśli masz Webasto to masz przewietrzanie i ogrzewanie.Zamieszczone przez Johny
A jak można sprawdzić czy ma sie ogrzewanie postojowe - może i głupie pytanie, ale kto pyta nie błądzi ;)
Hmm tam gdzie możesz ustawić czas tego przewietrzania powinieneś mieć także możliwość ustawienia grzania. Jeśli masz tylko przewietrzanie to znaczy że Webasto nie wydali w salonie :)Zamieszczone przez Johny
Poza tym do Webasto jest pilot.
jak mozna wlaczyc rest bo za chiny ludowe nie wiem jak to uruchomic
P.P.K.K
A, nie zawsze :) Ja na przykład mam, ale bez pilota.Zamieszczone przez EVAN CORTEZ
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Widocznie poprzedni właściciel Ci nie dał :)Zamieszczone przez michal_5000