Witam mam problem z kontrolka oleju gdy auto postoi dluzej kontrolka oleju gasnie po 3-4 sekundach gdy autko jest zimne gdy cieple jest ok czy ktos moze mi pomoc w tej sprwie?? :D Pozdrawiam
Witam mam problem z kontrolka oleju gdy auto postoi dluzej kontrolka oleju gasnie po 3-4 sekundach gdy autko jest zimne gdy cieple jest ok czy ktos moze mi pomoc w tej sprwie?? :D Pozdrawiam
A jak z poziomem oleju na bagnecie ??
Gra muzyka
poziom na bagnecie ok olej wymieniony z 4 tys temu 10w40 nie ubywa nie mam pojecia
wg mnie masz za gęsty olej...
witam podłacze sie do tematu u mnie przy ostrym hamowaniu zapala sie smarowanie tak na 1-2 sek poziom na bagnecie 3/4 stanu to co ja mam za zadki ??? olej 5w/40
ja bym stawiał raczej na czujnik ciśnienia oleju, lub jakieś zwarcie, czy brak kontaktu w przewodach lub wtyczce...Zamieszczone przez tobiasz
W czterech M62 4,4 z ktorymi miałem do czynienia zawsze tak było, ze przy poziomie oleju juz w okolicy polowy miedzy podziałkami, przy osyrym i gwałtownym przyhamowaniu przy małych predkosciach zapalałą sie kontrolka cisnienia oleju. Wynika to z tego ze olej w misce przemieszcza sie do przodu odsłaniając na sekunde smok olejowy pompy.
wymien filtr oleju
190011 wiedzę że uparcie znowu nie zamierzasz spełnić pkt5 Regulaminu
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]