Pokaż wyniki od 1 do 10 z 368

Wątek: hydraulika klapy bagażnika e38

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Najprościej znaleźć kogoś kto chce przełożyć :) cały zestaw i ma ten sam kolor auta co Ty. Bo jak zamieniać to wszystko a więc całkowicie wymienić klapę.
    A tak szczerze to co Cię w niej denerwuje? przecież hydraulika to jest kozak niesamowity. Jeżeli Cię denerwuje hałas to kup coś wygłuszającego jakąś matę itp. i obwiń ładnie silnik z pompą hydrauliki, miejsca na taki zabieg wystarczy a nie jest to raczej urządzenie, które potrzebuje jakiegoś chłodzenia itd.
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Rafciu
    BMW
    E38, 740iL, 2000rok
    Przekładać na pewno nie chce. Po pierwsze mam świeżo polakierowaną klapę (zrobiona na gładko :D ), a po drugie, tak jak pisałem wyżej, gdyby mi się odmieniło to chciałbym wsadzić to z powrotem.
    Co mnie denerwuje? Najbardziej niezbyt szybkie działanie tego systemu. Zarówno otwieranie, jak i zamykanie, a że często korzystam z bagola, to na dłuższą metę mnie to zaczyna irytować. Hałas też przyjemny nie jest, ale na to jest sposób, taki jak napisałeś :)

Uprawnienia umieszczania postów