Nie powinno tak być, chyba że ja nic takiego u siebie nie zauważyłem
Nie powinno tak być, chyba że ja nic takiego u siebie nie zauważyłem
A jakieś pomysły co może być przyczyną? Jutro postaram się nagrać filmik podczas otwierania.
Dzisiaj rano klapa przestała reagować na wszystkie przyciski otwierania :/
Ostatnio edytowane przez bartek0788 ; 14-05-2015 o 08:25
Podłącz pod kompa. Wydaje mi się, że może coś być z modułem. Możesz otworzyć klapę bez przycisków? Możesz sprawdzić pompę na krótko i będzie więcej info
Panowie pytanie czy ten siłownik po lewej stronie powinien się wysowac po wciśnięciu otwierania klapy na kluczyku ? Może i głupie pytanie ale kupiłem e38 z uerzona klapa i ten zawias leży luźno w bagażniku i tak się nad nim zastanawiam :-)
Dodam że silniczek słychać ten po prawej :-)
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 18-05-2015 o 07:54
tak tak to jest ten siłownik troszke źle sformułowałem pytanie :) i chodzi mi o to czy on jak jest taki luzem to powinien sie wysuwać
albo coś ?
Jeśli wciśniesz przycisk otwierania i chodzi ci pompa to tak
A ja się podłączę bo mam pytanie - mam domykanie klapy ale nie otwieranie/zamykanie. I pytanie jest po co klapa się otwiera/lekko unosi jak wcisnę przycisk domykania klapy (a jest zamknięta)? czasami jest nawet tak, że jak nacisne przycisk na pilocie to klapa się otwiera i zaraz zamyka (dociąga) czemu to ma służyć ? Z boku wygląda tak jakby miała się otworzyć całkiem ale nie działało coś (dlatego nawet kupilem olej do wymiany :D rozebrałem bagażnik i sie okazało że nie mam pompy :D dlatego mniemam że tylko dociąganą klapę mam)
Jaki przycisk domykania klapy? Jest takie cos?
Jesli klikniesz na pilocie to klapa ma odskoczyc kawalek i pozostac lekko uchylona. Wedy podnosimy klape recznie zeby ja otwozyc.
Jesli Tobie odskakuje po czym sie zamyka to napewno masz cos nie tak z dociagniem bo tak byc niepowinno.