BOSS ściągał do PL dużą bańkę.
BOSS ściągał do PL dużą bańkę.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Pisałem na prv do niego ale sie nie odezwal - może mnie nie lubi buu
Kontakt z BOSSem to największe wyzwanie i nie tylko Ty masz problem, powinien zatrudnić jakąś fajną dupeczkę do odbierania telefonów itd. ;D Zadzwoń do niego na dole strony masz czerwony baner reklamowy.
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
A po ile ten olej ma?
podepne sie do tego tematu zeby nie zakladac nowego.....mianowicie nie mam hydraulicznej klapy ale mam problem z dociaganiem....generalnie za mocno wciaga mi klape...jest nizej niz karoseria,odkrecenie odbojnikow ustawia fajnie klape ale.... nie otwiera sie .... za mocno naprezona jak ja wcisne w dol to wtedy zamek ruszy...moje pytanie jak reguluje sie zamek mozna go troszke wysunac ???
...Pełny Serwis AUTOKLIMATYZACJI....
można zdejmujesz tapicerkę z klapy i tam są trzy śruby trzymające zamek, ważne żeby przy regulacji nie przesówać zamkiem na boki bo potem klapę kantuje i kłopot z ustawieniem, a może wystarczy zdjąć plastikową osłonę zamka, nie pamiętam dokładnie w każdym razie są trzy śruby trzymające zamek w klapie.
Podpinam się pod temat, u mnie klapa chodzi ale słychać ją z daleka jak buczy. Widnieje też mały wyciek z jednej ze śrub.
Śruba dokręcona ale mam ubytek oleju,więc ja też chętnie kupię... jak ktoś ma na zbyciu.
http://www.youtube.com/watch?v=wQRBl...eature=related
czy tak wam działa hydraulika klapy????? i czy każdemu tak buczy????
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P